TEST

august 2019
MTiOToFLS
« mar  
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

11 tips til en super hårdag!

11-tips-til-en-super-hardag

#1: Lad altid håret tørret inden du sætter det op i en hestehale eller knold. Hvis du ikke lader håret tørret risikerer du at det begynder at lugte muggent og det er det sidste man ønsker for sit hår.

#2: Lad hårstråene skifte retning hver gang du sætter hestehalen. Sætter du ofte hestehalen lige bagpå har hårstråene samme retning hver gang. Varier din hestehale og sæt den enten langt oppe på baghovedet, langt nede eller i midten. En hestehale som sidder i siden vil også dreje hoveder og se spændende ud! Så prøv dig frem, det vigtigste er blot at variere.

#3: Hårpynt og andre accessories til håret behøver ikke være dyre mærke hårbånd osv. Et flot sølvspænde eller guld hårbånd fra H&M kan også gøre underværker. Det er måden man bruger sine hair accessories på og hvordan man bærer dem der tæller.

#4: En let toupering i hovedbunden løfter håret og giver håret mere fylde. Denne løsning er ideel hvis man har tyndt hår og ønsker en let volumen uden at bruge et dyrt stylingprodukt.

#5: En snavset hårbørste er ikke det samme som en ren. Så sørg for at holde dine stylingredskaber ved lige og hold dem rene. Vask hårbørsten i shampoo og rens glattejernets plader med papir efter hver glatning. Rensning af glattejernet er ekstra nødvendigt og vigtigt hvis man har brugt et varmebeskyttende produkt i håret samtidig med at man glattede det.

#6: Shampoo bruges i hovedbunden, og ikke i spidserne. Conditioner bruges i spidserne og ikke i hovedbunden.
Shampoo udtørrer håret og skal derfor ikke bruges i spidserne. Spidserne er ekstra sensitive og skal derfor ikke have tilført et produkt som udtørrer dem.
Conditioner hårprodukter tilfører håret fugt og pleje. Et lækkert conditioner produkt er som regel en tykkere konsistens, og vil derfor virke tyngende på håret. Så tilfør kun conditioner i hårspidserne, ellers vil håret falde sammen.

#7: Er du fornuftig og kun vasker håret et par gange om ugen, og ikke hver dag kan en hårspray gøre underværker. Synes du at håret er kedeligt og fladt efter du har sovet? Kast håret forover så det hænger ned foran dig. Spray lidt hårspray i håret og ret dig op. Du kan også løfte op i håret med fingrene samtidig med at du sprayer hårspray i håret.

#8: Når man føntørrer håret er det vigtigt ikke at føntørre håret helt tørt, men samtidig skal det også være tørt… Gav det mening? Hvis man føntørre håret knastørt udtørrer det og har nemmere ved at knække og det vil samtidig se trist og kedeligt ud. Hvis man ikke føntørrer håret tørt vil krøllerne komme snigende efter kort tid. Så der findes ikke noget facit om hvor tørt håret skal være før man er ’færdig’ med at føntørre håret. Så prøv dig frem.

#9: Håret bliver påvirket af varmen fra glattejern, føntørrer og krøllejern. Jo kortere tid håret udsættes for varme des bedre. Så dup håret tørt med et håndklæde eller lad det lufttørre lidt inden du bruger varmeredskaber i håret. Resultatet bliver det samme og du skåner samtidig håret.

#10: Kroppen producerer olier i huden for at holde den sund, smidig og blød. Derfor er det vigtigt at man ikke roder i håret flere gange om dagen. Jo mere du roder i håret, jo mere fedtet og snavset vil det se ud. Så fingrene væk!

#11: En flot hårbøjle, eller en nem opsætning med et par hårklemmer eller hårnåle kan gøre underværker.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

1 response

  1. Louise Ram

    #12. Tilfør voksen imens håret stadigvæk er vådt- så får du flotte bølger i håret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck