TEST

september 2019
MTiOToFLS
« mar  
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

2 hårprodukter der vil overraske

osis dust it

Hårprodukter er efterhånden at finde i et hav af forskellig emballager, mærker, skøre og vilde farver. Dertil har stortset alle hårprodukter hver deres unikke egenskaber og effekt på håret.

Eftersom at udvalget af hårprodukter efterhånden er så stort, vil der selvfølgelig altid være nogle hårprodukter der lapper ind over hinanden rent effektmæssigt. Ofte er det alligevel de små forskelle i hvert produkt, der kan gøre den store forskel og dermed adskille A fra B. Producenterne forsøger hele tiden at komme på nye, skøre, enklere og smarte hårprodukter, hvor mange af dem hurtigt kan vurderes, hvorvidt de er nyttige eller ej.

Jeg har fundet 2 hårprodukter, som JEG ved findes og er nyttige for mig i hverdagen, som frisør!

Tørshampoo kan gøre underværker

Et af de for mig vigtigste hårprodukter i toiletskabet er tørshampoo. Tørshampoo er til os der ikke gider, at bevæge os ind under bruseren om morgenen og gøre håret vådt – for derefter at skulle bruge yderligere 30 minutter på at tørre og få styr på lokkerne igen.

De fleste har formentligt aldrig prøvet en tørshampoo og det er derfor de færreste, som i det hele taget kender glæden og lettelsen ved hurtigt og nemt at kunne vaske håret uden vand. Tørshampoo forbindes ofte med ’de gode gamle dage’ hvor man ikke gik i bad hver dag, men nu er tørshampoo kommet tilbage i toiletskabene!

Hårpudder – det virker!

Hårpudder er efterhånden ved at blive et af de mest brugte hårprodukter og kan derfor hurtigt blive et must-have for dig, når du først har prøvet dette vidunder hårprodukt én gang. Hårpudder er et utroligt smart og nemt stylingprodukt til specielt fint hår. Ofte har personer med fint hår svært ved at skabe volumen og fylde i håret, som holder dagen lang. Med hårpudder kan man løfte håret og skabe fylde helt nede fra hovedbunden – afslutte med en god hårspray – og håret sidder perfekt dagen lang!

Ikke overbevist? Læs mere om hårpudder lige her!

Udover at være et ideelt hårprodukt til at skabe volumen og fylde i håret har hårpudder også andre gode egenskaber. Hårpudder absorberer overskydende fedt fra hovedbunden og hvert enkelt hårstrå bliver let og ’tørt’. 2 af de mest brugte hårpudder produkter er Osis Dust It og Big Sexy Hair Powder Play.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck