TEST

september 2019
MTiOToFLS
« mar  
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

3 fejl du begår med shampoo

Tror du, at du har helt styr på hvordan du vasker håret korrekt? Der er stor chance for, at du gør det forkert, for de fleste mennesker begår faktisk nedenstående tre simple fejl når de vasker håret. Pay attention!

Du bruger den samme shampoo

Vidste du, at hvis du anvender den samme shampoo dag efter dag, måned efter måned og år efter år – at du så risikerer, at nogle ingredienser kan bygge sig op i dit hår? Ingredienser såsom silikone tynger håret og du vil have svært ved, at skabe volumen i håret. Skift derfor din shampoo ud jævnligt!

Du gør ikke håret vådt nok

Det kan måske lyde lidt mærkeligt, men ikke desto mindre er det utroligt vigtigt, at håret er vådt nok. Er håret ikke vådt nok bliver shampooen sværere at fordele i håret. Det betyder blandt andet, at du skal bruge store mængder shampoo for, at få dit hår ordentligt rent. Hvis du synes, at du bruger meget shampoo – så lad håret blive helt vådt næste gang du skal vaske håret. Det gør en stor forskel!

Du putter altid shampooen i samme sted hver gang

Har du en plet i hovedbunden, som klør, eller hvor huden er ekstra tør, er det nok fordi, at du putter shampooen i håret det samme sted hver gang. Kan du regne ud hvad den næste sætning vil være? Varier det lidt og hold øje med, om det mon ikk’ afhjælper problemet.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck