American Crew voks til enhver frisure

American Crew voks

American Crew er kendt for deres lækre hårprodukter til manden der ønsker kvalitet. American Crew er verdens største producent af hårprodukter specifikt beregnet til manden. Deres produkter er bestsellers i stortset hele verden.

Gennem de sidste årtier har mange barberer måtte dreje nøglen om til fordel for frisørsaloner, som i første omgang har haft kvinderne, som deres primære målgruppe. Tendensen er på retur og manden er igen begyndt på, at gå op i sit udseende. American Crew har formået, at manifestere dette budskab i gennem deres lækre hårprodukter til manden.

American Crew voks er et af de bedst sælgende stylingprodukter på markedet og det er ikke uden grund. Udvalget er stort og der findes en voks til stortset alle ønsker. Hvad enten du ønsker et slikket, råt, blødt eller måske bare et afslappet look findes der en voks til formålet. Den mest populære voks er American Crew Fiber, som igennem tiden har høstet en lang række internationale priser for bedste stylingprodukt. Dette er dog kun et ud af mange lækre og bemærkelsesværdige hårprodukter fra American Crew. Du får her et kort review af de mest populære…

American Crew Fiber, stærkt hold med et mat look

Kendetegn: American Crew Fiber er den bedst sælgende American Crew voks. Voksen tilfører håret et mat look med et stærkt hold. Den fiberagtige struktur giver håret tekstur, tykkelse og forøget volumen. Nem at fordele i håret.

Effekt: Efterlader håret med et stærkt og mat look.

Holdfaktor: Stærkt hold.

Duft: Voksen dufter lækkert af citron

Find produktet her

American Crew Forming Cream, modellerbart hold med glans

Kendetegn: American Crew Forming Cream er en voks med et stærkt hold, som tilfører håret en naturlig glans. Voksen er yderst modellerbar og kan tilføre håret et naturligt look. Voksen gør håret smidigt og fyldigt.

Effekt: Efterlader håret med et stærkt og modellerbart hold samt et glansfuldt look.

Holdfaktor: Stærkt, men modellerbart hold.

Duft: Voksen dufter let parfumeret.

Find produktet her

American Crew Molding Clay, stærkt hold og blød shine effekt

Kendetegn: American Crew Molding Clay er en ideel clay voks til korte og smarte frisurer. Voksen tilfører håret et stærkt og yderst modellerbart hold med en let shine effekt.

Effekt: Efterlader håret med et lækkert mat og råt look, med et twist af shine, så håret ikke fremstår alt for tørt.

Holdfaktor: Stærkt og modellerbart hold.

Duft: Voksen dufter lækkert af pebermynte, appelsin, spearmint og lime. Alt i alt en lækker frisk og sommerlig duft.

… og mange, mange flere. Se alle American Crew hårprodukter lige her.

American Crew voks har længe været et af de mest efterspurgte stylingprodukter på markedet og det er ikke uden grund. Har du endnu ikke afprøvet de lækre American Crew stylingprodukter er det på høje tid.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck