TEST

juli 2019
MTiOToFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Anmeldelse af American Crew Fiber voks

American Crew Fiber

Produktnavn: American Crew Fiber – se video og læs mere om hårvoksen hos Menarenotmnokeys
Beskrivelse fra American Crew: “Provides texture with added thickness and a matte finish. Works well for short, choppy cuts. For best result work a small amount evenly between palms before working into hair. Distribute evenly through damp hair and style as desired.”

American Crew Fiber er en af de bedst sælgende stylingprodukter til håret på markedet i øjeblikket. Voksen tilfører håret et medium til stærkt hold og giver samtidig håret en let glans. American Crew Fiber dufter lækkert af citrus og du slipper hermed for duften af blomster og sommerfugle, som de fleste hårprodukter har tendens til at dufte af.

Vurdering af American Crew Fiber:

Jeg har igennem mange år brugt en del forskellige stylingprodukter fra American Crew. Senest har jeg prøvet de 2 nye varianter Defining Paste og Molding Clay, men jeg synes altid at jeg vender tilbage til American Crew Fiber efter at have brugt de andre i et par dage. Der er ingen tvivl om at det er godt at udvide sin horisont og prøve andre stylingprodukter, men denne voks er fast inventar på badeværelseshylden hos mig.

American Crew Fiber kommer i en lækker dåse, som oser af maskulinitet med sit dunkle grunddesign oplyst af det let glinsende blå låg. Der er ingen tvivl om at denne voks er udviklet til mænd – af mænd! Jeg vender tilbage til American Crew Fiber gang på gang fordi at den rammer det jeg ønsker i en voks. Stærkt og modellerbart hold, ikke voldsom glans, god duft og lækker emballage. Det sidste betyder nok ikke så meget for de fleste, men hvorfor ikke flashe hvilket stylingprodukt man bruger på badeværelset – så skal det altså se ordentligt ud!

American Crew Fiber er nem at fordele i håndfladerne og er derefter også nem at tilføre i håret. Duften at citrus hænger ikke ved hele dagen, men kun de første par timer. Jeg vil helt sikkert anbefale American Crew Fiber voksen til andre der måtte have brug for et maskulint, gennemført og lækkert stylingprodukt.

Positivt ved American Crew Fiber:

  • Designet til manden
  • Godt hold og lækker duft

Negativt ved American Crew Fiber:

  • At der ikke er mere i dåsen…

Tips & tricks til brugen af American Crew Fiber:

  • Brug voksen i tørt hår for det bedste resultat
  • Sørg for at fordele voksen i håndfladerne inden påførsel

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck