TEST

juli 2019
MTiOToFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

BLAX hårelastikker

BLAX hårelastikker er på rekordtid blevet utroligt populære og er dermed blevet efterårets helt store trend indenfor accessories til håret. BLAX hårelastikkerne holder formen selv i varme og kulde. Du er dermed sikret den perfekte frisureopsætning uanset vejrsituationen.

Forleden dag skrev vi om BLAX hårelastikkerne og hvorfor Danmark er blevet helt pjattet med dem. Siden vi lagde artiklen op for et par dage siden er der kommet et par henvendelser vedr. brugen af dem. Jeg har fundet et par billeder af mulige frisureopsætninger og håber du kan lade dig inspirere af disse. Det er dog kun fantasien der sætter grænserne!

BLAX hårelastikker. Derfor er Danmark vilde med BLAX hårelastikker! >>

Favorit opsætninger med BLAX

Der findes de her rigtige hestehale-pige, som elsker frisuren fordi, at den er simpel at sætte op. (Selvfølgelig skal håret først glattet med et ghd glattejern og efterfølgende sættes op med to BLAX hårelastikker – pink og black). Man kan eksperimentere med, at sætte totten forskellige steder på hovedet med tanke på, få et nyt look næsten hver dag. Det er samtidig også godt for håret, at man varierer stedet elastikken sidder.

En anden favorit er også med to BLAX hårelastikker. Den første elastik placeret tæt på hovedbunden og den næste ca. halvvejs ude af den opsatte tot. Det giver et anderledes look. Du kan eventuelt prøve med hele tre BLAX hårelastikker – måske bliver tre forskellige farver for vildt, men så brug evt. kun black…

Mangler du inspiration kan du nedenfor se et par forslag til hvordan du kan anvende BLAX hårelastikker og få en opsætning der er helt speciel og unik. Go’ fornøjelse!

BLAX Hårelastikker

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck