TEST

august 2019
MTiOToFLS
« mar  
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Christopher krøller med milk_shake

Christopher - den populære sanger med krøllerne

Den populære sanger med krøllerne…? Det er de færreste der er i tvivl om hvem der her er tale om. Krøllerne er blevet hans varetegn og Christopher bærer dem utroligt godt. Du får her en guide til hvordan du kan opnå Christopher krøller med få midler og lidt ekstra tid.

Til Christopher krøller skal du bruge;
milk_shake Curl Passion Designer
milk_shake Texturizing Paste
Krøllejern

Nedenfor har jeg forsøgt, at vise konsistensen af de to hårprodukter fra milk_shake, som blev brugt til at skabe de skønne Christopher krøller på vores model. Øverst er det krøllecreme og nederst voksen.

Krøllecremen har en glat og let flydende konsistens, som gør den utroligt medgørlig. Krøllecremen kan nemt køres ud i håndfladerne og derefter fordeles i håret. Der findes et hav af krøllecremer på markedet, men det er et fåtal af dem, som rent faktisk ’kan bruges’. Enten er de for tyktflydende, for geleagtige eller uden den store effekt.
Krøllecremen fra milk_shake forledes nemt i håret og er utroligt drøj i brug – der skal ikke anvendes store mængder for et godt resultat. De fleste vil også kunne opnå en god effekt helt uden krøllecreme, men det er dog nemmere med.

milk_shake curl passion designermilk_shake krøllecrememilk_shake krøllecreme

Selve voksen kommer i en rund emballage, som formentlig vil skille sig ud fra resten af hårprodukterne i hjemmet. Selve konsistensen er nu lidt sjov. Der er ingen tvivl om, at det er en fibervoks. Dyb fingeren i voksen og varm den op i håndfladerne. Det er tydeligt hvordan voksen trækker tråde og dermed giver en masse små fine strenge.
Et trick er at fordele voksen i håndfladerne og derefter klappe med hænderne samtidig med, at de holdes over hovedet. Det giver en masse små fibre, som let daler nedover håret og forledes jævnt. Slutteligt må man selvfølgelig selv sikre sig, at man har voks i både sider og nakke.

milk_shake lifestylingmilk_shake voksmilk_shake voks

På nuværende tidspunkt er der ikke et ”topprodukt” indenfor krøllejern, ligesom ghd glattejern er indenfor glattejern. Til denne styling er der blot anvendt et BaByliss krøllejern med en diameter på 19 mm. Diameteren på krøllejernet afgører blødheden i krøllerne. Jo større diameter des blødere krøller og omvendt.

Christopher krøller – here we go

Det er ikke rocket science, men det tager dog lidt tid hvis man er lidt perfektionistisk. Et godt råd vil være, at man ikke forsøger at krølle store lokker, men nøjes med mindre sektioner – og tager sig tid. Christopher krøller tager tid…

1. Krøllecreme. Tryk et par doseringer af milk_shake krøllecremen ud i håndfladerne og fordel den jævnt i håret. Krøllecremen holder på krøllerne du skaber og sikrer, at de ikke forsvinder.

2. Krøllejern. Sæt krøllejernet i stikkontakten og vent indtil det er helt opvarmet. De fleste krøllejern giver en lyd eller lyser konstant i statussymbolet når de er klar til brug. Et krøllejern uden varme giver ingen effekt. Tag herefter en lille sektion af hår og krøl. Accepter at det tager lang tid, at krølle håret til perfektion – resultatet er dog værd at vente på!

3. Lås krøllerne. Har du den mængde krøller du ønsker i håret er det på tide at låse dem. Brug voksen fra milk_shake til at låse krøllerne og sikre dig, at de ikke forsvinder med det samme. Sørg for at kram krøllerne når du tilfører voksen i håret. Træk ALDRIG i krøllerne, da de dermed vil løsne sig og forsvinde. Ønsker du ekstra hold i krøllerne kan du give krøllerne en omgang med hårspray.

Nedenfor kan du se resultatet på vores hårmodel. Det tog godt 1 time, men hold da op et resultat. Til stylingen af Christopher krøller er der anvendt krøllecreme og voks fra milk_shake og krøllejern fra BaByLiss. Går du på gaden vil du hurtigt kunne blive forvekslet med ”den populære sanger med krøllerne”. Nu er det din tur til, at kaste dig ud i, at skabe Christopher krøller. Go’ fornøjelse!

Christopher krøller

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

4 responses

 1. oscar

  hej. hallo, i dont know if you talking danish or english, but can you tell me which salon you is, and where i can be styled at you?
  nu siger jeg det på dansk, hvis i er en dansk frisør. Men hvis i er, så må i/du MEGET gerne skrive hvad i hedder og hvad jeres adresse er på telf: 60525019. jeg kunne nemlig MEGET gerne prøve krøller, og i hver fald få bekræftet om det er muligt (at få krøllet mit hår)
  I/du må VIRKELIG gerne skrive til mig på 60525019:-)
  Hilsen Oscar

 2. oscar

  you can also send me a message at 60525019

 3. oscar

  vil i ikke svare??? I will be happy if you give me an anser

 4. Hej Oscar.

  Du burde meget gerne have fået svar per sms og via. din gmail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck