TEST

oktober 2019
MTiOToFLS
« mar  
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Disse frisurer har hittet stort i 2018

Moden skifter konstant. Det samme gør hair-styles. I denne artikel kigger vi på, hvilke kvindelige hårtrends der var mest populære i 2018. Derudover giver vi vores bud på, hvilke trends der kommer til at hitte i 2019.

Nogle mennesker har den samme frisure, fra de er 15 år, og så helt indtil alderen indhenter dem, og håret enten falder af eller bliver gråt. Andre er mere eksperimenterende og prøver gerne forskellige frisurer af – ofte inspireret af tidens trends.

Er du en af dem, der bifalder forandring, og som derfor skiftede hårstil i 2018?

I givet fald er det realistisk, at den frisure, du skiftede til, er en af nedenstående. Her kommer nemlig 2018’s mest populære frisurer til kvinder.

Tilfældigt pandehår

Tyndt pandehår, der tilfældigt bliver delt i midten, har været et stort hit i år. Denne type pandehår tiltaler særligt dem, der godt vil have pandehår, men som ikke orker en kort variant, der skal klippes ofte.

Fyldige krøller

Er du en af dem, der er velsignet med store, flotte krøller, så har 2018 været et dejligt år for dig. Her har krøller nemlig været populære og eftertragtede. Det har været tydeligt, at tidens tendenser dikterer, at krøller ikke kan blive store og voluminøse nok.

Det store, kraftfulde hår

I 90’erne måtte håret meget gerne være stort og fyldigt, og denne trend vendte tilbage i 2018. Her så vi en del eksempler på piger med meget voluminøst hår, og der var flere og flere, det begyndte at bruge produkter, som øgede volumen.

Pyntet hår

Der har næsten ikke været nogen grænser for, hvad man måtte komme i fuglereden i år. Perlespænder, hårbånd, tørklæder og lignende har været hits. Tendensen med pyntet hår er blevet dikteret af store modehuse som Marc Jacobs og Versace, der pyntede mange af deres modellers hår.

Pagehår

Pagehår har efterhånden haft mange renæssancer, og i 2018 fik denne frisure endnu en. Det bliver spændende at se, om frisurens popularitet fortsætter i 2019.
Mørke rødder
I 2017 var det et hit i kendisverdenen at farve sit hår platinblond. Da håret voksede ud, var der mørke rødder, og dette var der rigtig mange, som bifaldt og bibeholdt.

Frisuren med platinblond hår og mørke rødder kaldes dirty blonde, og denne har været et stort hit i 2018, både hos kendisser og hos almindelige dødelige mennesker.

Slikket hår

I det forgangne år har det været yderst populært at bruge en håndfuld hårgele til at style håret i tilbageskrabet frisure.

Afslappet hestehale

Det har været meget populært med den afslappede hestehale. Det er sandsynligvis efterdønninger af, at hestehalen var meget populær til det ikoniske SS18-show, som Victoria Beckham stod bag.

Midterskilling

Denne frisure var også populær inden 2018. Populariteten er dog ikke blevet mindre i år.

Hvilke tendenser kommer til at præge 2019?

Hvis man skal gætte på, hvilke frisuretendenser vi kommer til at se i 2019, er det en meget god idé at tage udgangspunkt i modehusenes bud på de kommende trends. Modehusene plejer nemlig, ikke så overraskende, at have stor magt, når det kommer til at diktere fremtidens modetendenser.

Til de allerstørste modehuses modeshows er de allerdygtigste hårstylister og makeupartister ude i sminken for at klargøre modellerne. Man kigger derfor på meget andet end tøj til de disse arrangementer.

Til Pradas SS19-show var kort pandehår et gennemgående træk hos mange modeller, og det er derfor ikke utænkeligt, at denne frisure kommer til at hitte stort i 2019.
Indlægget er lavet i samarbejde med Curvii

Ovenstående indlæg er lavet i samarbejde med Curvii.dk, der sælger tøj til kurvede kvinder; udvalget er stort og mangfoldigt og tæller mærker som Zhenzi, Gozzip og Zizzi.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck