TEST

juli 2019
MTiOToFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Du kommer langt med lidt ekstra volumen på toppen!

For at variere frisuren og stylingen af dit hår i hverdagen er der en del forskellige muligheder. En ny frisure eller stil behøver ikke nødvendigvis at være tidskrævende eller vanskeligt.
volumen-pa-toppen
En mulighed for at skifte stil i hverdagen kunne være at skabe volumen i toppen af håret:

Det er bedst hvis håret ikke er nyvasket, håret skal gerne være 2-3 dage ’gammelt’. Så vask håret én dag og næste dag kan du skabe volumen i toppen!
– Start med at del håret i en midterskilning foran og derefter i to sektioner bagpå. Løft et par lokker op fra baghovedet og brug en touperingskam til at let at toupere håret ned på hovedbunden.

– Kør kammen igennem håret, under de touperede sektioner. Men brug ikke for meget tid på siderne da vi til denne styling ønsker mest volumen – i toppen!

– Tag en bred hårbørste og børst forsigtigt overfladen af det touperede hår for at skabe en pænere overflade. Husk at det voluminøse hår skal holdes på toppen som et gevir. Undgå at hive for meget håret i det toupere hår med pladebørsten da det blot vil udrede touperingen.

– Træk herefter alt håret bagover og fæstn det i nakken med et par hårklemmer eller hårnåle.

Du kan variere frisuren og den nye stil ved at toupere andre sektioner af håret og fæstne det touperede hår andre steder på hovedet. Hvis du ønsker mere volumen i håret kan du blot toupere hår lidt ekstra. Når håret sidder præcis som du ønsker det er det nemt at fiksere frisuren med lidt hårlak.

Du kan også variere frisuren ved at bytte om på siden hvori du laver skilningen. Træk håret bagover og fæstn det touperede hår med et flot hårspænde. Det er også muligt at fæstne det touperede hår på siden af hovedet eller måske i panden? Man kan aldrig få for mange fletninger så mix frisuren med lidt fletninger der ligger i kanten af touperingen eller måske igennem… Kun fantasien sætter grænser for hvilke stylingmuligheder du kan opnå når du touperer håret.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck