TEST

oktober 2019
MTiOToFLS
« mar  
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Er det muligt at vågne op med et flot hår?

Q: Jeg har næsten aldrig tid til at gå i bad om morgenen og jeg gør det derfor dagen før. Men så ender jeg altid ud med hestehale eller hue – er det muligt at vågne op med et gå-ud-af-døren-hår?

A: Alt er muligt! Har du børn som skal vækkes og gøres klar – eller måske blot en travl morgen, kender du helt sikkert til problemet med ikke og have tid til, at gå i bad om morgenen. Men selvfølgelig er det muligt at vågne op med et flot og smart hår så du slipper for at dække håret til eller den klassiske hestehale.

Før du lægger dig til at sove…

#1: Når børnene er lagt i seng eller programmerne i fjernsynet er begyndt at kede dig kan du ligeså godt gå i bad. Vask håret med en lækker shampoo og balsam for derefter at føntørre håret.

#2: Glat hele hårpragten igennem med dit glattejern. Husk at håret skal være helt tørt før du begynder at glatte det. Hvis det ikke er helt tørt vil du opleve at håret sprækker og bliver ødelagt. Så vær sikker på at håret er helt tørt før du begynder at glatte håret.

Når du sover…

#3: Sov altid på en hovedpude med silkebetræk for at undgå at der skabes statisk elektricitet i hårpragten. Dette vil blot få håret til at stå ud til alle sider og være absolut uregerligt næste morgen! Du kan også sætte håret op i en stram hestehale for at holde toppen af håret så flad som muligt. Hvis du har kort til eller halvlangt hår, men ikke nok til en hestehale skal du holde fast i håret og lægge hovedet ned. Det vigtigste er at du ikke ligger ovenpå størstedelen af håret med hovedet. Sov enten på siden eller på ryggen og undgå at bevæg dig for meget rundt når du sover. Hvis du ligger stille natten lang vil du heller ikke opleve de irriterende bump og strithår som kan komme frem i løbet af natten!

Om morgenen…

#4: Når du vågner kan du blot nøjes med at køre en kam igennem håret og hvis enderne, mod forventning, skulle være lidt uregerlige kan du blot glatte enderne på ny. Hertil kan du altid nemt og hurtigt skabe volumen i håret blot ved hjælp af lidt hårspray med et godt hold.

Følg ovenstående tips og du vil kunne møde op på arbejde, i skole eller andre steder med et flot og smukt hår uden at det behøver være opsat i en hestehale!

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

2 responses

 1. Merc

  Den artikel er da dybt godnat! Hvis dit hår opfører sig åndsvagt kan det helt enkelt være pga kemikalier du tilsætter håret med diverse hårprodukter og de fancy egenskaber i shampooen.
  Det nok ikke en hel god idé at ty til føntørrer og glattejern. Ligeså vel som det nok er lige så åndsvagt at stresse over hvordan man sover fordi ens hår opfører sig som det vil?! En stram hestehale for at glatte håret er nok heller ik så smart… Artiklen er bare direkte latterlig, såre simpelt

 2. ellen ipsen

  Jeg har langt blond hår- glat -jeg glatter det-
  jeg kunne godt tænke mig at håret virkede lidt fugtigt ,uden at være fedtet.
  haikke lyst til at bruge herre frisercreme ,dadet lugter.
  Findes der frisercreme til damer eller hvad kan jeg bruge ??
  venligst ellen ipsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck