TEST

juli 2019
MTiOToFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Find de rigtige produkter til krøllet hår.

Krøllet hår er ofte svært og ustyrligt og ikke til at styre. Mange med krøllet hår oplever dagligt at håret kruser, filtrer og tørrer ud. Ved at vælge det rigtige hårprodukt specielt egnet til krøllet hår vil du opleve at den daglige vedligeholdelse af dit krøllede hår bliver meget nemmere. Vi giver dig her et par tips til hvordan du kan vælge de rigtige produkter til krøllet hår.

harprodukter-til-krollet-har

#1: Fastslå hvilke problemer du har med dit krøllede hår. Det kan være du oplever at det tørrer ud, det er ødelagt, det mangler volumen eller har en tendens til at kruse. De styling og hårpleje produkter du har brug for at skal findes på baggrund af den diagnose du stiller for dit krøllede hår. De problemer man oftest oplever med krøllet hår er at krøllet hår har en tendens til at tørre ud, og du vil derfor have brug for fugtgivende hårplejeprodukter.

#2: Start med at se efter om produktet du overvejer, er specielt egnet til krøllet hår. Det er ikke kun shampoo og conditioner produkterne som skal være specielt egnet til krøllet hår. Stylingprodukterne du ønsker at bruge i det krøllede hår skal også være specielt egnet hertil. Der findes stylingprodukter såsom mousse og gele som er specielt egnet til krøllet hår. Produkterne som er specielt egnet til krøllet hår hjælper med at vedligeholde og øge fugtigheden i krøllerne og bevare strukturen som krøllet hår nu engang har. De fleste populære brands indenfor hårproduktmarkedet, såsom Redken og L’Oreal, har hele serier af hårpleje produkter kun egnet til krøllet hår.

#3: Husk altid at læse på bagsiden af produktet inden du køber det. Vælg hårprodukter til krøllet hår med silikone. Silikonen lægger sig på toppen af håret follikler og forsegler fugten i håret og øger glansen i hårstråene. Silikone ingredienser finder man oftest i balsam produkter specielt egnet til krøllet hår. Hold dig væk fra hårprodukter med alkohol da de har tendens til at udtørre og ødelægge håret.

#4: Hvis du er i tvivl om hvilke produkter du skal vælge er det altid en god idé at spørge sin frisør hvilke produkter de vil foreslå til dit hår. Husk at være kritisk og ikke blot lade dig guide til at købe de produkter som frisøren har på hylden. Spørg gerne ind til hvorfor netop disse produkter vil være gode for netop dit krøllede hår.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

1 response

  1. Carina Kristensen

    God guide. Jeg har naturlige krøller og bruger bare lidt Dust It til at give håret volumen. Når jeg skal i byen bruger jeg mit ghd fladjern til at give krøllerne et ekstra pift!

    Som der også står i guiden er det utroligt vigtigt, når man skal bruge hårprodukter til krøller, at man læse på bagsiden og undgå hårprodukter med alkohol. Jeg har tidligere brugt et bilka hårprodukt, en af de billige, og jeg undrede mig over hvorfor håret altid var tørt. Så skiftede jeg til et andet produkt uden alkohol og håret fik fornyet liv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck