TEST

oktober 2019
MTiOToFLS
« mar  
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Fudge Hair Shaper anmeldelse

Produktnavn: Fudge Hair Shaper
Produktkategori: Crème voks.
Beskrivelse fra producenten: ”Texturise, mould, piece or shape it to get the ‘lived-in’ look. Strong Hold Semi-Matte Finish. Directions: Apply through the hair to create desired style. TIP: Add more for extra hold and texture.”
Hold faktor: 10 ud af 15
Bedst til: Kort hår, men også god til at skabe hold i længere hår.
Indhold: Ukendt.fudge-hair-shaperVurdering:
Fudge Hair Shaper er en utroligt lækker creme voks. Voksen er ideel til at skabe et stærkt hold i kort til mellemlangt hår og kan bruges i alle hårtyper.
At konsistensen er cremet og fedtet er bestemt ikke en ulempe. Creme voksen kan skabe de mest utrolige frisurer og kan varmt anbefales i en kombination med en god hårspray.
Hair Shaper creme voksen fra Fudge har en unik duft af karamel. Så håret dufter lækkert af karamel!

Ulempen ved Fudge Hair Shaper, fra Fudge, må siges at være holdbarheden i håret. Hvis man tilfører voksen om morgenen og ikke bruger en fikseringsspray efterfølgende vil man opleve at håret ikke holder hele dagen. Så der skal en del voks til før du har en langtidsholdbar styling. Ulempen ved at tilføre meget Fudge Hair Shaper til håret vil være den ekstra vægt som hårstråene får tilført. Det kan derfor være svært at opnå ekstra volumen i håret.

Konklusion:
Fudge Hair Shaper crème voksen er et fantastisk produkt at arbejde med, og duften af karamel er helt uovertruffen lækker! Hair Shaper er den perfekte creme voks til kortere og mellemlangt hår.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

2 responses

  1. Kamilla

    Jeg har et mellemlangt hår og jeg bruger fudge hair shaper produktet. Det kan helt bestemt anbefales! Jeg plejer at glatte håret med mit ghd glattejern for så bagefter at bruge en lille klat fudge i håret.
    Håret dufter fantastisk og ser godt ud!

    Kamilla

  2. Martin

    Kort sagt en super voks, og den dufter fandme godt :-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck