TEST

oktober 2019
MTiOToFLS
« mar  
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

ghd Air føntørrer

ghd Air er lanceret i England og det var næsten lige før jeg ville ofre min efterårsferie på, at tage derover for, at få et eksemplar hurtigst muligt. Jeg bestilte det på lanceringsdagen og det er nu ankommet fra ghd. All I got to say is WOW!

Danmarks første ghd Air føntørrer

Wow wow wow! What else to say… Danmarks første ghd Air er netop landet og jeg har helt eksklusivt fået mulighed for og se nærmere på dette vidunder. I første omgang får du blot en overordnet gennemgang af ghd Air og indenfor kort tid vil jeg lave en udførlig anmeldelse af føntørren. Jeg vil fra i morgen skifte min egen føntørrer ud med ghd Air føntørren – og hvor jeg dog glæder mig!

Har du specifikke spørgsmål til ghd Air føntørren er du velkommen til og sende mig en e-mail, så vil jeg besvare dem samtidig med min anmeldelse.

Indpakningen af den nye ghd Air er i stil med andre emballager fra ghd glattejern – eksklusiv og ekstremt gennemført. Man er bestemt ikke i tvivl om, at det er et ghd produkt man sidder med i hånden. Æsken vejer godt til og kvaliteten skinner igennem allerede ved første øjekast.

Låget løftes af ghd Air indpakningen og her ligger det, som det hele handler om – ghd Air føntørren! Føntørren ligger nedlagt i en hertil formet emballage, sammen med 2 fønnæb der med garanti vil gøre ghd Air til en fantastisk oplevelse.

Mere får du dog ikke for denne 25-øre. Jeg vender tilbage når jeg har afprøvet ghd Air og kan fortælle en masse om dette – indtil videre – rene vidunder. Se indtil da et par billeder af føntørren nedenfor…

ghd Air føntørrer

Jeg hedder Camilla og har været frisør gennem 12 år. Jeg er en af de tilknyttede frisører her på Hair-Blog.dk. Mine artikler omhandler egne erfaringer i min salon med mine gode kunder. Jeg ønsker dig god læsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck