TEST

august 2019
MTiOToFLS
« mar  
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

GHD Creation Spray anmeldelse

GHD Creation Spray er et hårprodukt fra GHD Thermodynamics serien. Creation Spray kommer fra ’Trin 3’.
ghd-creation-spray

GHD Creation Spray er det perfekte hårprodukt til at give frisuren et kraftigt og langvarigt hold. I kombination med din GHD Styler kan du glatte håret eller give det en flot bevægelse. Creation Spray hårprodukter indeholder UVA-beskyttelse som hjælper med at bevare håret fugtniveau. Samtidig hjælper sprayen med at bevare hårets elasticitet, både før og efter, varmebehandlingen.

GHD Creation Spray er beregnet til at blive brugt sammen med et ghd glattejern. Produktet indeholder panthenol, hvilket er med til at tilføre håret fylde og fugt. Samtidig reducerer og forebygger panthenol dannelsen af spaltede spidser. GHD Creation Spray har en forseglende og beskyttende effekt på hårstråene så fugttabet i det enkelte hårstrå reduceres. Sprayen indeholder en varmeaktiveret beskyttelsesingrediens, som kommer fra engskumolie, hvilken tænger ind i håret og forbedrer fugtniveauet og gør dermed håret mere fleksibelt og elastisk.
GHD Creation Spray reparer håret generelt og forhindrer at farvet hår falmer. Creation Spray tilfører håret glans og pleje. UVA-filtret består af ekstrakt fra solsikkefrø.

GHD Creation Spray produktet giver et maksimalt langvarigt hold hvad enten du er til bølger, svip eller krøller! Creation Spray er et perfekt produkt til at bevare stylingen og beskytte håret fra udefra kommende påvirkninger.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck