TEST

oktober 2019
MTiOToFLS
« mar  
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

GHD fladjern kan købes på nettet!

At bruge et GHD fladjern til at style og glatte håret er som at køre Ferrari indenfor hårprodukt markedet. Det er tydeligt at mærke at man har et GHD fladjern i hænderne, det oser af kvalitet, stil og klasse. De keramiske plader man finder i et GHD fladjern er lavet med samme teknologi som anvendes indenfor rumfarten. Pladerne som fladjernet er udstyret med giver et blankere og blødere hår end noget andet fladjern på markedet til dato.

Disse fladjern fra GHD er utroligt effektivt og giver en helt utrolig styling oplevelse. Når du først har prøvet et GHD fladjern tilbyder du ikke dit hår andet. Fladjernet tilfører håret et look som holder ved hele dagen. En af de fantastiske faktorer ved et GHD fladjern er at det ikke skader håret ligeså voldsomt som normale fladjern. Fladjernet har 2 yderst fine keramiske plader monteret hvilket sikrer håret en optimal oplevelse når det skal styles.

GHD fladjern er i den dyre ende når vi taler fladjern, men der er jo også forskel på at køre Skoda og Ferrari. Vil man tilbyde sit hår det bedste af det bedste er et GHD fladjern et must have! Når du først har investeret i sådan et fladjern vil du ikke ønske noget andet fladjern. Foruden sine lækre og skånsomme plader har et GHD fladjern en utrolig hurtig opvarmning, så nu er det slut med at vente på at pladerne er varmet op. GHD fladjernet varmer op på 10 sekunder!

Køb dit GHD fladjern over nettet og spar op til 33 %!

Et GHD fladjern er en større omkostning, men bestemt ikke en fortrydelse. Ligesom næsten alt andet er der penge at spare ved at købe dit GHD fladjern på nettet.
Køb dit ghd fladjern online her og spar op til 33% og få samtidig fri fragt >>

Pas på falske GHD fladjern!

Der er en del falske GHD fladjern på markedet, så husk at tjek om webshoppen du overvejer at købe dit GHD fladjern i er på listen over godkendte onlineforhandlere. De falske GHD fladjern, der desværre findes på markedet, er svære at spotte. De falske fladjern er flotte og utroligt gennemførte i både indpakning, farve og indhold. Et af problemerne du formentligt vil opleve med at falskt GHD fladjern vil være brugbarheden. De originale GHD fladjern lever op til et vist sikkerhedsniveau og grundkernen i et GHD fladjern er selve teknologien i det. De falske GHD fladjern kan have problemer med at varme helt op til max temperaturen og kan have svært ved at vedligeholde den under selve glatningen.

Spar op til 33% på ghd glattejern + Gratis fragt!

ghd-fladjern

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

13 responses

 1. Pemuvol

  Super indlæg :-))

 2. Herrik

  Jeg har købt min ghd styler da jeg var i England, men er irriterende at jeg skal bruge en omformer på stikket for at kunne bruge det her i dk…

 3. Zibita

  Jeg købte tidligere på året et nyt over nettet. Men man skal være opmærksom på falske stylere synes jeg.

 4. Tobias

  God artikel.

 5. Thomas

  Jeg har købt julegaven til kæresten hos min frisør :-))

 6. Christoffer Steenbeck

  Pemuvol – Tak.

  Herrik – Engang i løbet af næste år laver GHD stikkene om på GHD Stylerne som sælges i England så der kun sidder et engelsk stik på styleren. Så kan man selvfølgelig købe en ekstra adapter. Men så er vi ude i pris for glattejern + dansk moms + evt. told + fragt + omformer fra engelsk til dansk stik. Så i fremtiden vil prisforskellen ikke være den store.

  Zibita – Du har helt ret, der findes mange sider på nettet som sælger fake GHD Stylere. Jeg har skrevet et par artikler om hvordan man spotter fake ghd stylere. Du kan finde dem ved at søge lidt rundt på bloggen.

  Tobias – Tak.

  Thomas – Du vil blive husket i lang tid når gaven er en GHD Styler. Har du fået købt den nye GHD Precious til hende? GHD Stylerne er utroligt populære og sælger utroligt godt i øjeblikket!

 7. Fine musen

  Jeg har købt mit hos frisøren, men kunne være jeg skulle købe et nyt – måske på nettet :-))

 8. Jenna

  Jeg har også købt min ghd styler på nettet. købte den for godt 2 år siden, og den fungerer stadigvæk perfekt 😀

 9. Chris

  Jeg har lige købt et nyt GHD glattejern på lookfantastik, efter mit gamle efter 7 ÅR! gik i stykker… Det er super, men har engelsk stik på.. Har dog hørt at der kun sider et engelsk stik udenpå det danske, så man nemt kan tage det engelske stik af!??. Der er dog ingen skruer man kan løsne på mit stik ? Sidder der stadig et indeni, eller hvad ?

 10. Hej Chris.
  Siden midten af 2011 har GHD lavet 2 varianter af deres populære ghd glattejern – når det kommer til stikket. Tidligere har man kunne skrue det engelske stik af, men det kan man ikke med produktionen af de nye ghd glattejern. Men en transformator koster ikke det store, men man skal så levere med dette ekstra stik ja.

 11. Sara Jensen

  Hej, jeg tænker på at købe et ghd black gloss. Ved du om man kan skrue det engelske stik af på denne model? VH 🙂

 12. Lissi

  Jeg har købt et fint GHD fladjern på lookfantastic men der er kun engelsk stik. Hvor finder jeg en billig omformer der passer?

 13. Hej Lissi.
  Du kan formentlig finde en omformer i dit lokale byggemarked, elgiganten eller lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck