TEST

oktober 2019
MTiOToFLS
« mar  
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

GHD glattejern – GHD IV Styler

GHD IV Styler glattejernet er det hidtil mest avancerede glattejern fra GHD. GHD IV Styler er alt hvad man behøver for ubesværet at kunne skabe perfekte krøller, svip, bevægelse, volumen og selvfølgelig et klassisk glat hår. Takket være den nye teknologi som GHD har udviklet til GHD IV Styler glattejernet, er det nu muligt at bruge sin GHD IV Styler til andet end blot at glatte håret.
ghd-iv-styler
De lækkert udførlige keramiske plader på GHD IV Styler glattejernet har normal bredde og kan derfor bruges i alle hårtyper. Samtidig vil du opleve et perfekt resultat med din GHD IV Styler, hvad enten du har kort, mellem eller langt hår.

GHD IV Styler glattejernet er udstyret med rundere tromler end sine forgængere og det er dermed gjort muligt at skabe de perfekte krøller, bølger og svip i håret – kun med et GHD glattejern. Så nu slipper du for at have et hav af elektriske apparater på badeværelset, GHD IV Styler glattejernet har det hele i sig! Glattejernet har en indbygget sleep-mode funktion hvilket sikrer at styleren automatisk slukker efter 30 minutter, hvis det ikke anvendes. Du skal dog ikke være bange for at det slukker imens du glatter håret. Den avancerede teknologi bag GHD IV Styleren holder øje med varmepåvirkningen på pladerne, så du altid har den optimale varme i de keramiske plader til at style håret.

GHD IV Styler glattejernet har en universal strømspænding, hvilken sikrer at uanset hvor i verden du ønsker at bruge din GHD IV Styler holdes samme temperatur og spænding. Det avancerede styrkekredsløb sørger for at glattejernet bevarer den optimale temperatur under hele stylingen. Du vil derfor ikke opleve at styleren skifter temperatur under glatningen så du får et ujævnt look i håret.

GHD IV Styler glattejernet er udstyret med 2 avancerede keramiske varmeplader som sikrer den ultimative og mest skånsomme stylingoverflade når du styler håret med dit GHD fladjern. Udover at beskytte håret tilfører de keramiske plader på GHD IV Styler glattejernet også håret en ultimativ glans, eftersom det naturlige skællag lukkes. De keramiske pladers påvirkning sikrer også at du undgår statisk elektricitet i håret.

Det anbefales at bruge et varmebeskyttende produkt, f.eks. fra GHD Thermal Protector serien, sammen med sin GHD IV Styler.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck