TEST

juli 2019
MTiOToFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

GHD Pretty In Pink når alt absolut skal være lyserødt!

GHD Pretty In Pink er til dig som elsker lyserød og ikke kan få nok! Pretty In Pink er et af de absolut mest populære gavesæt fra GHD glattejern. Gavesættet skiller sig ud fra de andre ved at ALT er lyserødt. Glattejern, taske, hårclips og hårbørste – alt er Pretty In Pink!
Er du på udkig efter et glattejern som kan det hele vil du absolut ikke blive skuffet hvis du vælger et GHD Pretty In Pink gavesæt. Selve glattejernet, som er lyserødt, har samme specifikationer som den originale GHD IV Styler. Det er samme glattejern, dog er glattejernet i netop dette gavesæt lyserødt. Med et GHD glattejern er det muligt at skabe krøller, bevægelse, svip, volumen og selfølgelig et klassisk glat look.

 

Pretty In Pink har en indbygget temperaturtermostat som sikrer en ensartet styling af håret under hele behandlingen. Med et Pretty In Pink glattejern behøver du ikke glatte håret mere end én gang. De glattejern, som er i den billigere ende, glatter ikke altid håret ved hjælp af varmen. De fleste billigere glattejern varmer ikke nok og du skal derfor ‘trække’ håret glat – dette tager håret skade af!

 

GHD Pretty In Pink glattejernet har 2 avancerede varmeplader, som er fuld-keramiske. De keramiske varmeplader sikrer en ensartet styling af håret eftersom varmen fordels jævnt i varmepladerne. Efter endt styling vil håret fremstå glansfuldt og lækkert blødt!

 

GHD Pretty In Pink gavesættet indeholder:
1 x GHD Pretty In Pink Styler
1 x GHD Pretty In Pink Hairbrush
1 x GHD Pretty In Pink Hairclips
1 x GHD Pretty In Pink varmeresistent taske til dit GHD Pretty In Pink glattejern
1 x GHD Pretty In Pink håndtaske til opbevaring af glattejern og andet der skal med på farten
100000 x god samvittighed for at have støttet kampen mod brystkræft med €10. GHD donerer €10 til Kræftens Bekæmpelse, for hvert solgt GHD Pretty In Pink glattejern

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck