TEST

juli 2019
MTiOToFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

ghd varmebeskytter

ghd varmebeskytter

Gæsteartikel af vores tilknyttede frisør, Camilla.

Jeg har tidligere skrevet en del indlæg med fokus på hvordan du bedst muligt beskytter lokkerne når du anvender værktøjer såsom glattejern, føntørrer, krøllejern osv. Jeg har efterhånden afprøvet utroligt mange varmebeskyttende hårprodukter igennem min professionelle tid som frisør og tror jeg har fundet min favorit. Den vil ihvertfald være fast inventar på badeværelseshylden fremover!

Derfor bør du kende ghd glattejern og ghd Style

ghd Style Heat Protect Spray er det fulde navn på min favorit varmebeskytter. ghd er i forvejen verdenskendt for deres ghd glattejern og det er bestemt ikke uden grund. ghd glattejern er toppen indenfor glattejern og læser du dameblade ved frisøren, hos lægen eller måske på nettet vil du være stødt på ”ghd glattejern” på et eller andet tidspunkt. Skal jeg anbefale et glattejern til mine kunder, så bliver det altid en anbefaling der peger mod ghd glattejern…

Udover og være firmaet bag de populære glattejern har de faktisk også en stylingserie med mindst ligeså eksklusive hårprodukter. Serien er relativt ny og har erstattet den tidligere serie med navnet ’ghd Thermodynamics’. Serien er skrumpet ind i selve antallet af hårprodukter og hedder nu ’ghd Style’. Jeg har afprøvet et par af hårprodukterne fra den nye serie og er yderst tilfreds med dem.

De 2 hårprodukter jeg er faldet mest for er ghd Style Heat Protect Spray og ghd Style Final Fix Hairspray. Førstenævnte er den perfekte varmbeskytter og sidstnævnte er den perfekte hårspray.

Derfor ghd varmebeskytter…

Som nævnt mellem linjerne ovenfor er jeg en ren tilbeder af ghd og deres lækre produkter. Jeg har tidligere anvendt varmebeskyttere fra andre mærker end ghd og har aldrig været helt tilfreds.

De små ting, som at produktet ikke blev fordelt ordentligt i håret med spraydyssen samt et evigt fedtet hår og glattejern efter brug har gjort, at jeg har afprøvet til højre og venstre. Nu har ghd så for kort tid siden lanceret ghd Style Heat Protect Spray og her spiller det hele… Denne varmebeskytter vil jeg fremadrettet anbefale!

Fordele ved ghd varmebeskytter

  • Lækker emballage og flot design
  • God spraydysse, som giver en god fordeling i håret
  • Utrolig effektiv varmebeskyttelse
  • Lækkert blødt hår efter brug
  • Flot og glansfuldt resultat – hver gang

Slutteligt skal det siges, at duften i dette produkt ikke tangerer enten feminint eller maskulint – det er nok også derfor, at min medskribent Christoffer har anbefalet netop ghd Heat Protect Spray på Menarenotmonkeys.dk. Du kan se en vlog og læse mere om ghd varmebeskytter lige her.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck