TEST

juli 2019
MTiOToFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Guide: Biosilk silkedråber

Biosilk silkedråber

BioSilk silkedråber er et utroligt populært hårprodukt. Silkedråberne fra Biosilk er den originale leave-in silkekur, som plejer, beskytter og genopbygger håret indefra med silkeproteiner. Dråberne efterlader håret smukt og silkeblødt.

Fordelene ved BioSilk silkedråber frem for f.eks. olie til håret, som i bund og grund skulle have samme effekt, er enorme. Silkedråber består af silkeprotein, som består af 17 ud af hårets 19 aminosyrer. Derfor må netop silke anses for, at være så tæt på hårets naturlige opbygning, som noget nu engang kan være.

Eftersom at silkedråber minder så meget om hårets naturlige opbygning, er det muligt at genopbygge beskadigede hårstrå og blødgøre dem. Håret styrkes og produktet forebygger skader forårsaget af dagligt slid fra stylingredskaber, såsom; glattejern, føntørrer, crepejern osv. Silken kan skabe nyt liv i et mat og trist hår ved, at tilføre hårstråene glans og blødhed!

BioSilk silkedråber er utroligt efterspurgte. Dog er det de færreste der ved hvordan man rent faktisk bruger dem, eller hvilke mange muligheder man i virkeligheden har med disse unikke dråber ved hånden.

BioSilk silkedråber i tørt hår

Formål: Ved at tilføre silkedråberne i et tørt hår, er det muligt at skabe glans og ekstra bløde hårstrå. Dråberne kan også bruges til at samle spaltede og tørre spidser.

Anvendelse: Hæld et par stænk BioSilk silkedråber ud i den ene håndflade og gnid derefter dem begge mod hinanden. Fordel dråberne jævnt i længderne med håndfladerne og brug fingerspidserne til at samle spidserne. Start med en mindre mængde, du kan altid hælde lidt mere ud i håndfladerne.

BioSilk silkedråber i vådt hår

Formål: Skabe et voluminøst og fyldigt look samtidig med at længderne beskyttes mod varmen fra føntørreren. Dråberne tilfører håret en ekstrem blødhed.

Anvendelse: Hæld et par dråber silkedråber ud i håndfladerne og gnid dem herefter mod hinanden for at fordele produktet. ’Læg’ produktet i det håndklædetørre hår med håndfladerne og sikrer dig at hele håret er berørt med silkedråberne. Føntør herefter håret ved mellem varme og blæs. Fortsæt indtil håret er tørt. Føl de silkebløde hårstrå og tilfør eventuelt flere BioSilk silkedråber efterfølgende for ekstra glans.

Brug BioSilk silkedråber til varmebeskyttelse

Formål: At beskytte hårstrå og spidser mod varmepåvirkningen fra stylingredskaber såsom glattejern, føntørrer, crepejern m.m.

Anvendelse: BioSilk silkedråber er yderst effektive til at beskytte håret mod varmen fra stylingredskaber. Lad håret lufttørre og fordel herefter en passende mængde dråber i længderne med håndfladerne. BioSilk silkedråber tynger ikke håret og behandlingen kan gentages indtil du er færdig med at style håret. Brug en passende mængde, men sikrer dig at håret er beskyttet bedst muligt når du styler det med varmeredskaber.

NB! Tilfør aldrig silkedråberne direkte på glattejernets varmeplader!

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck