TEST

oktober 2019
MTiOToFLS
« mar  
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Hårprodukter til krøllet hår

Har du prøvet mange forskellige hårprodukter til krøllet hår, som bare ikke har fungeret? Så er det på tide at prøve en serie af hårprodukter til krøllet hår – som virker!

Krøllet hår Curly Sexy Hair er en af de bedst sælgende og mest populære serier af hårprodukter, specielt egnet til krøllet hår. Har du krøllet hår, fra naturens side eller permanentet, har du brug for – èn ekstra cremet shampoo, som tilfører håret fugt under hårvasken. En lækker balsam, som forebygger krus i håret og tilfører håret fugt. Samtidig bør både shampoo og balsam støtte og rette krøllerne ud. Slutteligt er en form for serum eller krøllecreme, specielt egnet til krøllet hår, absolut nødvendig! Den rigtige creme til krøllet hår kan være den afgørende faktor for om håret kruser eller ej!

Curly Sexy Hair Moisturizing Shampoo

Curly Sexy Hair Moisturizing Shampoo renser nænsomt håret uden at tynge det. Shampooen fugter krøllerne så de fremstår spændstige og flotte. Dertil hjælper Curly Sexy Hair Moisturizing Shampoo produktet med at forme og definere krøllerne. En absolut nødvendig shampoo hvis du har krøllet hår!

Curly Sexy Hair Moisturizing Conditioner

Curly Sexy Hair Moisturizing Conditioner bruges efter at håret er vasket med Curly Sexy Hair Moisturizing Shampoo – balsam produktet bruges i nyvasket hår. Balsammen er med til at gøre krøllerne mere medgørlige og støtter samtidig op om krøllernes form. Krøllerne rettes ud, så de fremstår flotte og spændstige!

Curly Sexy Hair Curling Creme

Curly Sexy Hair Curling Creme er den perfekte creme til at definere, støtte og bevare krøllerne i krøllet hår! Curling Creme er ideel til tykt og kraftigt hår. Gnid en mindre mængde Curly Sexy Hair Curling Creme mellen håndfladerne og arbejd derefter produktet godt ind i det fugtige hår. Fønt- eller lufttør håret for at tæmme uregerlige krøller.

Curling Creme hjælper med at forhindre krus og tilfører samtidig krøllerne et let hold.

Har du krøllet hår er produkterne fra Curly Sexy Hair serien et absolut must-have!

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck