TEST

juli 2019
MTiOToFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Hårspray. Vidste du det om hårspray…

Hårspray findes i alle prisklasser og med det store udvalg du finder her på siden kan det være svært og beslutte sig for hvilken hårspray man skal vælge. Der er dog et par standardemner du bør overveje når du skal bruge hårspray.

Sådan vælger du den rigtige hårspray

Hvis du skal vælge en ny hårspray eller måske ønsker og skifte din nuværende ud vil jeg anbefale dig og tænke over følgende. Hvor kraftigt et holdt du ønsker, skal den tilføre lokkerne glans, have en plejende effekt og hvorvidt du ønsker duften neutral eller lækker.

Er dit hår kraftigt eller fint? Det er også vigtigt og vælge en hårspray efter ens hårtype. Har du f.eks. fint hår bør du vælge en aerosol hårspray og undgå dem med pumpe/non-aerosol. En aerosol hårspray fordeler produktet mere jævnt i håret og tynger ikke det enkelte hårstrå. En pump/non-aerosol hårspray har en tendens til og tynge hårstråene, hvorfor man bør undgå denne type hvis man har fint hår.

Hårspray er ofte anvendt som finishprodukt, men hårspray er også et ideelt hårprodukt til selve stylingen af frisuren. Det er dog de færreste der ved dette. Ved at anvende hårspray til styling af håret vil man nemt kunne få håret til og fremstå fyldigere og mere voluminøst. Samtidig kan en god hårspray også tilføre lokkerne en flot shine effekt. Hvis du doserer den helt ’rigtige’ mængde hårspray vil håret også kunne fremstå sundere og naturligt smukt. Healthy Sexy Hair Soy Touchable hårspray

De fleste hårspray varianter kan også anvendes i vådt hår. Ved og spraye hårspray direkte i vådt hår kan man skabe et modellerbart hold, som kan styles til man er tilfreds med frisuren. Man kan selvfølgelig også anvende hårspray i tørt hår for et stærkt hold.

Fordele ved hårspray

Hårspray er utroligt nemt og et let anvendeligt hårprodukt til styling af håret. Man undgår fedtede fingre og der findes et stort udvalg med forskellige effekter.

Mindre fordele ved hårspray

Hårspray kan ofte have en kraftig duft af parfume eller sprit. Undgå denne type hårspray hvis du ikke ønsker of dufte som et parfumeri. Dog kan duften være afgørende for nogen. Anvender du for meget hårspray kan håret fremstå tørt og knasende – hvilket med en billig hårspray vil føre til, at produktet laver hvide flager på hårstråene.

Sådan anvender jeg min hårspray

Simpelt og let. Jeg holder min hårspray klar 10-15 cm fra håret og tæller til en 5-6. Så er mit mellemlange hår godt sprayet til og resultatet er helt perfekt.

Jeg hedder Camilla og har været frisør gennem 12 år. Jeg er en af de tilknyttede frisører her på Hair-Blog.dk. Mine artikler omhandler egne erfaringer i min salon med mine gode kunder. Jeg ønsker dig god læsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck