TEST

juli 2019
MTiOToFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Hjemmelavet hårkur med æg og jordbær

Hjemmelavet hårkur med æg og jordbær

Sommeren er over os og de danske jordbær er begyndt at lande i forretningerne. De fleste af os køber store bakker med hjem og ender ofte med, at have en bunke jordbær tilovers, som simpelthen ikke når at blive spist inden de bliver dårlige. Nu kan du bruge dem til noget fornuftigt fremfor blot at smide dem ud.

Vidste du, at man kan bruge jordbær til mere end blot at spise? Du har sikkert luret den, men jordbær kan også være hovedingrediensen i din næste hjemmelavede hårkur. Opskriften er nem, simpel og lige til.

Det skal du bruge:
8-10 jordbær (gerne de smattede)
2 spsk olivenolie
1 æggeblomme

Mængden beskrevet ovenfor er til et mellemlangt hår. Du kan selvfølgelig skalere mængderne op eller ned alt efter din hårlængde.

Sådan gør du:
1. Mos jordbær i en skål og tilsæt olivenolie og æggeblommen. Brug eventuelt en blender. Mos ingredienserne indtil dit miks minder mere om saft en store klumper.
2. Gnub hårkuren ind i håret og lad den sidde i 20-30 minutter. Luk eventuelt håret inde i en plastikpose for endnu mere effekt.
3. Skyl den hjemmelavede hårkur grundigt ud af håret. Vask herefter med en mild shampoo.
4. Ideelt set bør du lade håret lufttørre herefter.

Derfor:
Jordbær er rige på omega-3 fedstyrer, magnesium og kobber hvilket er essentielt for et sundt hår. Jordbær kan derfor hurtigt vise sig, at blive dit hårs bedste ven.

Forebygger tyndt hår og hårtab. Jordbær er et højt indhold af ellagsyre samt B5 og B6 vitaminer, som kan beskytte dine lokker mod udtynding og hårtab.

Blødt og glansfuldt hår. Jordbær kan tilføre ekstra glans til dine lokker. Miks 7-8 jordbær med 1 teske mayonnaise. Tilfør dit miks jævnt i håret og lad det sidde i 15-20 minutter. Vask håret med en mild shampoo.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck