Hjemmelavet saltvandsspray med duft

Hjemmelavet saltvandsspray med duft

Sommeren er lige om hjørnet og mon ikke, at vi alle glæder os! Et af sommerens helt store hits når det kommer til stylingprodukter blev saltvandsspray. Produktet der gør det muligt, at få effekten af saltvand i håret – helt uden, at man bevæger sig på stranden.

Saltvandsspray, kender du produktet?!

Saltandsspray var det helt store hit i sommeren 2014 og man kunne med dette produkt nemt fake en tur på stranden. Det unikke ved saltvandsspray er, at produktet ’udtørrer’ lokkerne og dermed tilfører det et mat look. Et look som man ellers kun kan opnå ved at bade i saltvand og lade lokkerne tørre i solen. Det er samtidig en nem metode hvorpå, at man kan skabe lidt volumen i håret og samtidig undgå fedtede længder.

Jeg har tidligere her på Hair-Blog.dk haft fokus på hvordan, at man kunne lave en hjemmelavet saltvandsspray. Denne opskrift var dog uden duft. Nu får du opskriften på hvordan, at du kan lave en hjemmelavet saltvandsspray med din yndlingsduft!

Jeg vil i denne artikel lære dig hvordan, at du kan tilføre din hjemmelavede saltandsspray et ekstra pift. Ofte køber man saltvandsspray fra de forskellige mærker for at få en lækker duft i håret. Er du selv lidt kreativ, kan du faktisk selv skabe en yderst velduftende hjemmelavet saltvandsspray.

Læs den tidligere opskrift på hjemmelavet saltvandsspray lige her.

OBS! Dog skal du bemærke, at en hjemmelavet saltvandsspray ikke indeholder beskyttelse mod varme, sol eller andre udefra kommende påvirkninger.

Hjemmelavet saltvandsspray – sådan gør du

Ingredienser til din hjemmelavede saltvandsspray: 3 tsk. havsalt, 2 dl kildevand, 1 sprayflaske. Citron/vanilje ekstrakt.

  1. Opvarm 2 dl kildevand i en gryde til lige før kogepunktet. Lad vandet køle lidt af inden du tilfører havsaltet.
  2. Tilfør 3 tsk. havsalt og rør blandingen godt rundt. Sikrer dig, at havsaltet er godt opløst i kildevandet. Er saltet ikke helt opløst vil din hjemmelavede saltvandsspray klumpe og sidde fast i pumpen på sprayflasken.
  3. Tilfør din duft! Der findes mange forskellige dufte du kan tilføre, men vær opmærksom på, at f.eks. parfume indeholdende alkohol kan skade håret. Anvend derfor ”milde” og såvidt naturlige dufte. Jeg har selv afprøvet, at mikse med citron og vanilje ekstrakt. Citron har den ekstra fordel, at den udtørrer hårstråene og dermed giver din hjemmelavede saltvandsspray et ekstra boost. Samtidig dufter citron jo utroligt lækkert – hvis man ellers er til citrus duft. Jeg kan også varmt anbefale vanilje ekstrakt. Duften får tankerne hen på de populære olier til håret der dufter af ambre og vanilje.
  4. Lad din hjemmelavede saltvandsspray køle af og hæld den herefter på sprayflasken. Ryst og den er klar til brug!

OBS! Ønsker du en saltvandsspray, som også beskytter håret mod UV-stråler, udefra kommende skader eller måske genopbygger håret samtidig med at du ser brand godt ud?! Så køb en af de lækre saltvandsspray du ser nedenfor.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck