TEST

oktober 2019
MTiOToFLS
« mar  
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Hvilken hårkur skal jeg bruge til tørt naturkrøllet hår?

Q: Jeg har brug for at få anbefalet en SUPER hårkur til mit lange naturkrøllede, meget tørre hår.
Jeg vasker kun mit hår hver anden dag pga. af det er så tørt. Her bruger jeg Goldwell Repair shampoo og Goldwell 60 sec. Hair Repair Treatment. Hårkuren bruges ved hver vask, pga. håret er så tørt og fordi den virker bedre end balsam. Mit hår filtrer meget pga. naturkrøllet og længden og det undgår jeg med hårkuren.
Hvis den anbefalede hårkur skal sidde i længere en 1-2 minutter, så håber jeg også at I anbefaler en hårkur a la den fra Goldwell, sådan jeg kan få behandlet mit hår ved hver vask, da det ellers filtrer meget.
harkur-til-naturkrollet-har
A:
Hvis du har naturkrøllet hår og er glad for krøllerne, og ikke ønsker glat hår. Kan jeg helt bestemt anbefale Redken Fresh Curls serien.
Når man har krøllet hår er det utroligt vigtigt at man tilfører håret ekstra fugt. Der findes et stort udvalg af hårprodukter på markedet som er specielt egnet til netop krøllet hår. Disse produkter har til formål at tilføre håret elasticitet og spændstighed. Krøllet hår har en tendens til at blive tørt og derfor er netop fugten specielt vigtig.
redken-fresh-curls
Jeg vil anbefale dig at vaske håret hver dag i en kort periode. Brug balsam og hårkur hver dag, men kun shampoo hver 2. dag. Shampoo udtørrer håret. Brug shampooen ved rødderne og balsammen i spidserne. Husk at balsam produkter tynger håret og det er derfor vigtigt at du kun bruger balsam i spidserne.
Sørg for, i perioden hvor du vasker håret hver dag, at du bruger en fugtgivende serie – som samtidig er egnet til krøller. Der er ikke noget værre end tørt hår uden glans.

De morgener hvor der ikke er meget tid kan et leave-in produkt gøre underværker. Som leave-in balsam, til krøllet hår, kan jeg varmt anbefale TIGI Catwalk Curls Rock Leave-In Moisturizer. Udover at tilføre håret ekstra fugt tilfører leave-in produktet også håret en flot glans.

Når du tørrer håret er det en god idé at bruge en softstyler, så beholder krøllerne sin form.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck