TEST

juli 2019
MTiOToFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Hvor længe skal shampooen sidde i før den vaskes ud?

Q: Hvor længe skal shampooen sidde i før den vaskes ud?

shampooing

A: Det er forskelligt fra person til person, og igen fra shampoo til shampoo. Der er nogle skrift der skal ’gennemføres’ før shampooen har den rigtige virkning. Man skal have tid til at massere shampooen ind i hårrødderne indtil det bliver til skum hvorefter det vaskes ud igen. Denne proces kan så gentages for at fjerne stylingprodukt rester m.m.. Ofte vil man opleve at snavset og olieret hår ikke skummer nær så meget som hår uden. Du kan derfor bruge hårets evne til at skumme som en faktor til at se om håret er rent. Så hvis shampooen skummer vildt op i første omgang er håret formentligt allerede rent og der er ingen grund til at gentage vasken med shampoo. Og omvendt, hvis det ikke skummer voldsomt meget kan det betale sig at vaske håret en ekstra gang.

Der findes forskellige shampoo produkter, blandet andet 2-i-1 shampoo som er en blanding af conditioner og shampoo. Disse er oftest ment til at blive siddende lidt længere i håret for at give den ekstra behandling som conditioner delen skulle kunne give. Det skal ikke være lang tid, blot 2-3 minutter.

Det er som regel altid en god idé at læse brugsvejledningen på produktet grundigt igennem før brug og blot følge dem. Det er ikke alle shampoo produkter som skummer op, heller ikke selvom håret er rent. Hvis der er en speciel leave-in effekt i den shampoo man har erhvervet sig, vil det også stå på brugsvejledningen bagpå produktet.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck