TEST

juli 2019
MTiOToFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Hvordan får jeg et frækt surfer girl hår?

Q: Jeg elsker at gå på stranden, og er netop kommet hjem fra efterårsferie i Egypten. Jeg har beundret pigerne som har et flot bølget ’beach-look’ hår, og tænkt over om det mon kan laves fake her til vinter – også selvom man ikke har ligget på stranden i flere timer og badet i saltvandet. Kan man det?
beach-har
A: Alt kan laves med lidt hårprodukter og lidt kunnen. Smarte og frække surfer girl bølger er og bliver et smart look uanset årstiden og er overraskende nemme at lave. Med nedenstående tips kan du skabe et smukt og sexet surfer girl hår og dreje hovedet året rundt!

Du skal bruge:
Fugtgivende balsam
Voks eller spray specielt egnet til krøller

#1: Start med at vask og rens håret med en lækker shampoo. Tilfør håret en dybdegående balsam og lad den virke i 3-5 minutter. Vask balsammen ud af håret med koldt vand for at lukke skællaget i håret. Ved at tvinge skællaget til at lukke, indkapsles fugten i håret og håret vil fremstå mere skinnende.

#2: Del håret op i 2 sektioner, 1 i hver side. Fordel voksen, specielt egnet til krøller, i håndfladerne eller spray håret med hårspray, som også skal være specielt egnet til krøller. Twist begge sektioner af hår til 2 store Pippi Langstrømpe fletninger. Lad fletningen starte lige over øret og lad den fortsætte til du rammer spidserne.

#3: Behold fletningerne i håret natten over og løsn dem først når du vågner. Løsn dem forsigtig for at undgå at rette lokkerne ud. Tilfør eventuelt mere voks eller saltvandsspray håret for at vække krøllerne!

#4: Klem hårproduktet ind i håret og kram håret med håndfladerne. Hvis du ønsker et ekstra løft kan du løfte håret op til øre-højde og kramme det.

Du burde nu have et frækt og yderst sexet surfer girl look! Hvis du ikke er meget for fedtet hår om natten kan du også lave 10-20 fletninger i håret, og lade enten føntørrer eller glattejern varme dem op. Sov med fletningerne og løsn dem om morgenen. Når du vågner kan du så tilføre hårprodukterne som er specielt egnet til krøllet hår.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck