TEST

juli 2019
MTiOToFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Hvordan får jeg tykkere hår?

Q: Hej. Jeg ønsker et tykt og stærkt hår. Hvis det er med hjælp fra et hårprodukt, hvad skal jeg så se efter? Mit hår går lidt nedover mine skuldre og er sundt – men tyndt. Er der noget jeg kan gøre for at få det til at blive tykkere?

A: Det er vigtigt at have et realistisk syn på hvad man kan opnå af tykkelse i håret før man begiver sig ud i junglen af hårprodukter og drømme. Det er ikke altid at frisøren fortæller en dette da de altid vil ønske at sælge et produkt, fra hylden.

Se det fra 2 sider

Der er 2 aspekter i det at have tykt og tyndt hår. Det første er den aktuelle diameter på hårstråene. Den anden er antallet af hårstrå man har på hovedet. Hvis du har et mindre antal hårsække, har du færre hårstrå, hvilket man kander som betegnelsen ’at have tyndt hår’. Hvis du har hårstrå med en lille diameter vil håret ligeledes gå under betegnelsen ’tyndt hår’. Selvom disse to aspekter kan hænge sammen, er det ikke altid tilfældes.

Der er intet du kan gøre for at få kroppen til at danne flere hårsække. Hvis du har et mindre antal hårstrå end ’normalt’ per centimeter, vil du have mindre hår. Det er ikke altid at alle hårsækkene er aktive og producerer hårstrå. Hvis du tror at du har mistet evnen, eller ikke udnytter det fulde potentiale i håret, kan man bruge en hårtabs hårkur. En sådan hårkur vil hjælpe kroppen til at aktivere de ikke aktive hårsække og dermed udnytte hovedbundens fulde potentiale. Men husk at en sådan hårkur ikke er et mirakel og at den ikke vil give et tykkere og stærkere hår med det samme.

Tynde hårstrå? Hårpleje er vejen frem!

Hvis håret har en tynd diameter er det en bedre hårpleje som er vejen frem. Hvis du farver, afbleger og bruger mange hårprodukter i håret vil det hjælpe at holde en pause med dette. Så undgå skader på hårstrå og hårsække fra kemikalier, dette plejer at hjælpe allerede efter kort tid. Men igen, modernatur har nu engang givet nogen personer en tyndere hårpragt og der er ikke det store man kan gøre for at ændre på dette. Der findes volumengivende shampoo produkter som øger hårets tykkelse, men denne løsning er kun visuel og er samtidig kun midlertidig.
Så lær at blive glad for dit tyndere hår og nyd de muligheder du har for at øge volumen uden de store hårprodukt udgifter. Et tyndere hår skal bruge mindre hårprodukter, så glæd dig i stedet over dette!

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

6 responses

 1. Kasper Sørensen

  Jeg synes nu ikke at hårprodukterne som giver tykkere hår er midlertidige. Jeg har, desværre, et utroligt tyndt hår og bruger et par gange om ugen et produkt som gør håret tykkere. Men det holder nu ved og er ikke kun midlertidigt…

  God blog, tak :-))

  Kasper

 2. Nina

  Som barn har jeg altid haft et mega tykt hår, men i teenage årene begyndte jeg at fælde voldsomt og nu mit hår meget tyndt.

 3. Maria Kjær

  Kasper, hvad bruger du da?

 4. Kasper, jeg vil meget gerne hører hvad bruger du ??

 5. Grace

  Ja.. hvad bruger du Kasper.. Vi er meget nysgerrig.

 6. Grace

  Vi venter på dit svar Kasper 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck