TEST

juli 2019
MTiOToFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Hvordan glatter jeg håret så det føles som silke?

Q: Jeg glatter ofte håret, men jeg synes nu altid at resultat er som hø? Hvordan glatter jeg håret så det får et glat look og samtidig føles som silke?
silkeblodt-harA: Du drømmer blot ligesom mange andre om at kunne køre fingrene igennem et silkeblødt og glat hår, hvilket også kan blive virkelighed med blot et par stylingtips! Nøglen til at få glat hår til at føles som silke er fugt, fugt og atter fugt. En dyb og effektiv hydrering af hårstråene er nødvendig for at opnå disse utroligt eftertragtede bløde lokker i håret. Før du ved af det kan du opleve at du har svært ved at holde fingrene ude af dit hår! Læs guiden nedenfor og du får silke hårstrå…

Du skal bruge:
Olivenolie
Leave-in balsam spray
Glattejern med keramiske plader
Avokadoolie

#1: Start med at gøre håret vådt under bruseren. Varm olien op til albuetemperatur, og tilfør den fra rod til spids. Lad hårkuren sive ind i hårstråene i præcis 60 sekunder. Herefter vaskes olie ud af håret med shampoo, som normalt. Husk kun at tilføre shampoo produktet i hovedbunden. En varmolie hårkur vil gøre håret blødt, silkeagtigt og kontrollerbare.

#2: Dup håret med et håndklæde og red håret igennem med en fint takket kam. Sprøjt din leave-in balsam i håret og lad håret lufttørre for at undgå et fald i hårets fugtniveau.

#3: Del håret op I 3 sektioner, da dette gør stylingen nemmere. Tænd for glattejernet og lad det komme op på fuld arbejdstemperatur. Red håret igennem og red filtret hår ud. Et glattejern med keramiske plader er mindre ødelæggende for håret end metalplader. De fleste glattejern man kan købe i dag har keramiske plader. Udover at være skånsomme mod håret tilfører keramiske plader håret glans når det glattes. Det er vigtigt at dit glattejern har keramiske plader, ellers kan silkeblødt hår føles længere væk.

#4: Start med at glatte den første sektion af hår. Tag 2-4cm hår i bredden, start ved hårrødderne og bevæg dig langsomt mod hårspidserne, med et let tag på glattejernet. Husk at håret ikke skal trækkes glat, men varmes glat. Afhængig af længden af hår går dette for nogen hurtigere end andre. Fortsæt i 2. og 3. sektion indtil hele hårpragten er glattet.

#5: Fordel 2 dråber avokadoolie i håndfladerne. Sørg for at begge håndflader er smurt ind i avokadoolie. Læg herefter håndfladerne på håret og fordel olien fra håndfladerne i hele håret. Den naturlige vegetabilske olie vil tilføre fugt til lokkerne og få dem til at føles som silke. Samtidig tilfører avokadoolien håret et flot glinsende look!

Ekstra tips:
– Vær ekstra forsigtigt med at varme olivenolien op. Vær sikker på at den ikke er for varm, før den bruges i håret!
– Brug kun 2 dråber avokadoolie i første omgang, hvis du bruger for meget vil håret blot ende op med at se snavset og fedtet ud. Du kan altid tilføre håret mere olie efterfølgende hvis du ikke synes det er skinnende nok.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck