TEST

oktober 2019
MTiOToFLS
« mar  
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Hvordan klarer jeg en dårlig hårdag?

Q: Jeg oplever desværre ofte at jeg vågner, går i bad og vasker håret – og herfra går det ned af bakke! Håret vil ikke sidde som jeg ønsker det, klasker sammen i løbet af dagen og vil ikke det samme som mig. Hvordan klarer jeg en dårlig hårdag?

undga-darlige-hardage

A: Det du oplever, kan betegnes som en dårlig hårdag og er, desværre, almindeligt for de fleste. Jeg giver dig her et par tips til hvordan du nemt og hurtigt kan klare håret på en dårlig hårdag.

#1: Gør håret vådt med varmt vand. Dup det tørt så du fjerner den overskydende fugt. Alt efter om hårproduktet du vil bruge er til fugtigt eller tørt hår kan du enten tilføre stylingproduktet med det samme, ellers tør håret først.

#2: Hvis en re-styling af håret ikke er en mulighed kan du altid bruge en hat eller en cap. Sæt den skævt og du drejer hoveder på gaden.

#3: Sørg for at du har tid til at gøre dine morgenrutiner. Er du vant til at gå sent i sent, stå sent op og haste ud af døren er der ikke meget tid til at klare bad, morgenmad og styling af håret. Giv dig tid om morgenen til at style håret og sørg for at det er tørt, hvis stylingproduktet du ønsker at bruge er til tørt hår. Hvis stylingproduktet er til tørt hår klasker det håret sammen hvis det tilføres i vådt hår.

#4: Sørg for at håret er rent og ikke har overflødig vægt i hårstråene. Et fedtet og snavset hår kan hurtigt blive en katastrofe for stylingen af håret.

#5: Sørg for at du har givet frisøren besked om hvordan du ønsker at sætte håret. Hvis du ikke har tiden til at sætte håret om morgenen skal du bruge en frisure som du blot kan kaste lidt voks i også ud af døren. Så husk at giv din frisør besked.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck