TEST

august 2019
MTiOToFLS
« mar  
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Hvordan laver jeg krøller med min GHD styler?

Q: Nu har jeg i flere år brugt mit formjern til at lave krøller i håret og mit billige glattejern til at glatte håret. Nu fik jeg investeret i et GHD glattejern og har derfor brug for lidt råd. Jeg har læst rundt på nettet, og alle skriver at man kan lave krøller med det. Hvordan laver jeg krøller med min GHD Styler? Det er GHD Rare IV Styler versionen hvis det har en betydning.

kroller-med-ghd-styler

A: Tillykke med din nye GHD Styler, du vil helt sikkert ikke fortryde dit køb! Når du først har taget det næste skridt indenfor hårpleje og købt et GHD produkt behøver du ikke længere et produkt til at glatte håret og et andet til at skabe krøller. Med en GHD Styler kan du skabe glatte længder og utroligt flotte krøller! Det nemmeste ved en GHD Styler er at den justerer varmen så den hele tiden er konstant, så du behøver ikke bekymre dig om det varmer nok. Kort sagt er en GHD Styler alt hvad man har brug for, hvis man ønsker at style håret. Det betyder ikke det store hvilken GHD Styler du har. Dog kan med ghd IV mini styler og ghd IV salon styler skabe henholdsvis mindre og større krøller i håret.

Du skal bruge:

 • Én GHD Styler
 • Et varmebeskyttende hårprodukt
 • Serum med glans
 • En aerosol hårspray med et godt hold
 1. Start med at vaske og tørret håret. Når man har et rent hår som udgangspunkt til at lave krøller, vil krøllerne blive mere skinnende og glatte. Det er vigtigt at håret tørres før du begynder at bruge din GHD Styler da det kan minimere varmeskaderne fra glattejernet.
 2. Børst håret igennem og red håret glat så du ikke har filtret hår. Tilfør håret et varmebeskyttende hårprodukt. Det varmebeskyttende produkt vi skabe en barriere imellem håret og din GHD Styler og forhindre håret i at blive brændt og overopvarmet.
 3. Separer håret og del det op I 5 sektioner. Del håret i 2 lige store sektioner i nakken, endnu 2 lige store sektioner foran og til sidst en sektion i toppen af håret. Når du deler håret op i sektioner er det nemmere at krølle håret og få et ensartet look i hele håret.
 4. Hold din GHD Styler vertikalt og tag et par centimeter hår (i bredden), fra en af dine opdelte sektioner, og start ved roden af håret. Klem din GHD styler rundt om sektionen så den lukker, vær sikker på at du holder enderne af sektionen med den frie hånd. Roter nu din GHD Styler 180 grader og bevæg langsomt glattejernet ned gennem håret. Når du når til spidserne af håret skal du slippe grebet om din GHD Styler tilstrækkeligt så krøllen kommer fri. Fortsæt med samme teknik i alle 5 sektioner af håret, afslut med sektionen på toppen
 5. Smør serummet med glans ud i håndfladerne og tilfør forsigtigt serummet til krøllerne. Dette vil løsne krøllerne og give dig et pjusket look. Hvis du ønsker et mere defineret look som samtidig får krøllerne til at holde længere kan du bruge en hårspray med hold.

Ekstra tips:

 • Jo langsommere du køber din GHD styler igennem håret, jo mere spændstige vil krøllerne blive.
 • Jo større sektion af hår du krøller én gang, jo større og løsere krøller vil du få.
 • Når du skal ud og investere i et varmebeskyttende hårprodukt eller en hårspray som holder på håret har GHD selv disse produkter i deres sortiment. Så køb dem.
 • Hårspray vil beskytte håret mod fugt og luftfugtigheden, så du undgår samtidig kruset og ustyrligt hår.
 • Undgå at børste håret for meget efter du har lavet krøllerne. Hvis håret børstes for meget efterfølgende ender du op med et kruset hår.
 • Vær altid forsigtigt når du arbejder med varme apparater. Stå eventuelt foran et spejl og følg stylingen så du undgår skader i hovedbunden.
 • Undgå at hive og klemme håret for voldsomt med din GHD Styler.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

1 response

 1. Therese

  Dette vil jeg helt klart prøve næste gang jeg kaster mig ud i at lave krøller med min ghd iv styler. Tak for de gode tips!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck