TEST

august 2019
MTiOToFLS
« mar  
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Hvordan tilfører jeg volumen til krøllet hår?

Krøllet hår

Q: Hvordan tilfører jeg volumen i krøllet hår? Jeg har krøllet hår fra naturens side samt en naturlig volumen. Jeg er dog i tvivl om jeg kan tilføre mere volumen end jeg har nu til mit krøllede hår.

krollet-har

A: Når du har krøllet hår fra naturens side vil du altid have en vis naturlig volumen i dit hår. Men hvis du ønsker at tilføre dit krøllede hår mere volumen skal dette gøres under tørringen af håret. Det er vigtigt at du når du føntørrer håret bevarer krøllerne og ikke reder dem ud med en kam. Du kan bruge en softstyler til at løfte krøllerne og tørre dem på denne måde. Brug fingrene til løfte håret ud fra hovedbunden og læg krøllerne på softstyleren. Der er ingen grund til at hive i håret med en kam eller hænderne, da dette logisk nok vil strække krøllerne ud og dette vil ikke tilføre den ekstra volumen du efterspørger. Brug fingrene til at løfte håret i stedet for en kam.

Det er også en god idé ikke at tørre håret fuldstændigt, da krøllerne også skal bruge lidt fugt til at skabe volumen i håret. Samtidig er det vigtigt at du undgår at bruge hænderne så meget som muligt da dette kan medføre at hårstråene knækker, krøllerne bliver strakt ud og i værste fald tilfører du blot fedtet fra hænderne til håret. Det er vigtigt hvis man ønsker volumen at man ikke tilfører unødvendig vægt til hårstråene.

Hvis du ikke har tiden til at føntørrer håret på ovenstående måde kan man også bruge en volumen spray. Håret skal selvfølgelig være tørt før volumensprayen sprayes i håret.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck