TEST

juli 2019
MTiOToFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Hvordan undgår jeg hattehår?

Q: Om vinteren er jeg utroligt afhængig af min varme hue, men når jeg så sidder indenfor skal den af, og jeg står tilbage med  et umuligt hattehår. Hvordan undgår jeg det?

hvordan-undgar-jeg-hattehar

A: Det er et klassisk dilemma som de fleste må igennem igen og igen. Dilemmaet består i at man ønsker at holde sig varm, men det er ikke muligt uden en hat eller hue. Hvad enten man skal have en motorcykelhjelm, cykelhjelm eller hue på er det praktisk talt umuligt at style håret inden og forvente at håret står perfekt når den tages af igen. Hvad skal man dog gøre? Jeg giver dig her et par tips til hvordan du undgår hattehår og kan klare eventuelt hattehår, hvis uheldet skulle være uge.

Du skal bruge:
Et leave-in balsam produkt.
En hairspray.
Et bredbåndet silke hårbånd eller tørklæde.

#1: Sørg for at håret er optimalt plejet og sundt. Sundt hår har en hukommelse om du vil. Sundt og smukt hår er bedre til at rejse sig efter hatten, hjelmen eller huen er taget af. For at holde håret sundt og velplejet skal du undgå varme redskaber og samtidig bruge en leave-in balsam i håret.

#2: Undgå gele, voks og pomade stylingprodukt. Voks, gele og pomade hårprodukter har en evne til at varme sig selv op hvis de bliver lukket inde i en hat. Varmen får håret til at klaske sammen og stylingproduktet sørger for at det forbliver klasket sammen. Undgå derfor at tilføre håret decideret styling før efter hovedbeklædningen er taget af. Bruger du et stylingprodukt for at undgå flyvske hår kan en hårspray med et let hold og en antikrus effekt gøre underværker.

#3: Sørg altid for at have en rejsestørrelses hårspray i tasken. Efter håret er blevet gjort fladt under hovedbeklædningen kan du nemt og hurtigt skabe volumen i håret. Kast håret fremover og spray hårsprayen i hovedbunden ved hårrødderne. Ret dig op og puf håret op med fingrene for at løfte håret ved hårrødderne.

#4: For at undgå at håret står til alle sider når du tager hatten af kan et silkebånd gøre underværker. Sørg for at du har sat et tørklæde om håret før du tager hatten på. Så undgår du at håret står ud til alle sider når du tager den af igen. Samtidig ser det også smart ud med et tørklæde i den rigtige farve!

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

1 response

  1. Casper jerrik

    Det nemmeste er da at vente med at sætte håret til man er kommet frem. Tag en voks med i lommen og sæt håret når du er fremme, så slipper man for en hue som er fedtet ind i voks og hår…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck