TEST

oktober 2019
MTiOToFLS
« mar  
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

ID Hair Hard Gold anmeldelse

Produktnavn: ID Hair Hard Gold
Produktkategori: Mudwax.
Beskrivelse fra producenten: ”Stærkt hold til kort hår. Giver super hold og mulighed for at forme håret gennem hele dagen. Voksen giver en tydelig separation og skylles let ud med varmt vand.”
Hold faktor: Godt hold.
Bedst til: Velegnet til kortere strithårsfrisurer samt frisurer hvor håret blot skal sidde med et medium hold.

Vurdering af ID Hair Hard Gold

ID Hair Hard Gold voksen er Danmarks absolut bedst sælgende hårvoks. Hard Gold fra ID voks er en helt unik og enestående mudwax som først og fremmest kan betegnes som et yderst modellerbart hårprodukt. Med denne voks får du en tydelig separation med en naturlig og flot glans.
Hard Gold er den perfekte voks hvis man har kortere til mellemlangt hår og ønsker separation og et medium hold. Det er meget oppe i tiden at hårprodukter skal være uden parabener. ID Hair Hard Gold indeholder ikke parabener.

ID Hair Hard Gold voksen tilfører håret en flot og naturlig glans og en tydelig separation af hårstråene. Hvis man ønsker et mat og mere fyldigt udseende skal voksen blot fordeles i håret og herefter få lov til at tørre i et par minutter. Når håret er tørt pjuskes håret kraftigt med fingrene og der kan nu formes en ny frisure.

Konklusion:

ID Hair Hard Gold, fra ID voks, er et fantastisk produkt som er perfekt til kortere hår. Alt efter hvordan voksen anvendes kan den bruges til både at skabe at glansfuldt eller mat look.

id-hair-hard-gold

Indhold: Aqua/Water, Petrolatum, Ceteareth 20, Oleth-5, Oleth-3, Phosphate, Polyquaternium-11, C18-36 Acid Glycol Ester, Microwax 80, Ethanol, Carnauba Wax, PVP/VA, Sorbitol Glycerin, Ethoxylated Lanolin, Acetylated Lanolin Alcohols, Cyclomethicone, I.P.M., Dimethiconal, Fragrange, Sodium Benzoate Chloracetamide.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

2 responses

  1. Morten

    Tak for gennemgang, er der en grund til at den ikke fungerer til langt hår?

  2. Hej Morten.

    idHair Hard Gold voksen har en tendens til, at tynge håret og dermed vil den få lange lokker til, at klaske sammen og fremstå fedtede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck