TEST

juli 2019
MTiOToFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Kan jeg selv farve håret?

Q: Jeg er blevet afhængig af min flotte brune hårfarve, som desværre er farvet. Kan jeg selv farve håret derhjemme, med samme resultat som hos frisøren?

farvning-af-haret

A: De fleste foretrækker at gå til en professionel for at få håret farvet. Det kan både være for hyggen der er ved at snakke om alt og ingenting imens farven har sin virkning eller også blot for at undgå hårfarve katastrofer. At farve håret er faktisk utroligt nemt så længe man bruger sin sunde fornuft. Jeg giver dig nedenfor et par tips til hvordan du nemmest kan farve håret derhjemme.

Du skal bruge:
Et sæt hårfarve.
Håndklæde.
2 plastik handsker.

#1: Før du bruger farven, skal du sikre dig at håret er delt op i 4 sektioner. Ved at have håret delt op er det nemmere at komme helt ned til rødderne.

#2: Brug plastikhandsker på hænderne for at beskytte huden mod hårfarven.

#3: Bland hårfarven, som brugsvejledningen anviser, og ryst godt i 15-20 sekunder.

#4: Påfør hårfarven i den første sektion ved at starte fra fronten og bevæg dig herefter henover hovedbunden, mod baghovedet.

Så nemt er det at farve håret. Lige et par hurtige tips her til slut:
– Læs altid brugsvejledningen som er vedlagt hårfarven for at opnå det bedste resultat.
– De fleste hårfarver er permanente, udvaskelige eller midlertidige. Vælg forsigtigt hvilken type hårfarve du ønsker så du ikke ender ud med en hårfarve du ikke er glad for, og derfor må vente i længere tid før du kan skifte den igen.
– Farv aldrig håret mere end højest nødvendigt. Sørg for at hårfarven holder 2-4 måneder, og farv kun udgroningerne på ny når det er nødvendigt. Hvis man ofte farver håret kan det ødelægge håret og man kan risikere at det tørrer ud.
– Farv aldrig dine øjenbrun med en hårfarve som er beregnet til håret. Det er ikke kun farligt får øjnene, men det kan også forsage blindhed.
– Vask håret når farven skal ud. Undgå gerne at vaske håret yderligere de næste par dage.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

1 response

  1. Katia

    Godt indlæg, jeg plejer at farve håret derhjemme – og det er nemt og simpelt. Så der er ingen grund til at gå til frisøren og betale kassen for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck