TEST

oktober 2019
MTiOToFLS
« mar  
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Læs mere om Fudge Hair Shaper

Fudge hårvoks

Fudge Hair Shaper er navnet der, på nuværende tidspunkt, dækker over 3 forskellige stylingprodukter fra Fudge. Fudge Hair Shaper findes med duft af karamel og pebermynte. Den sidste variant har et let hold med duft af skovbær.

Fudge Hair Shaper Original

Holdfaktor 10 ud af 15.

Fudge Hair Shaper Original er det perfekte stylingprodukt hvis ønsker et kraftigt hold, som giver dig fuld kontrol over håret og lader din kreativitet løbe af med dig. Fudge Hair Shaper er nem at arbejde med eftersom at konsistensen er blød. Da konsistensen er blød behøver du derfor ikke at skulle varme produktet op i hænderne, som man ellers plejer at gøre med voks. Stylingproduktet tilfører håret et glansfuldt look med masser af bevægelse. Udover at holde din styling og frisure på plads, tilfører stylingproduktet styrke og pleje til håret.

Dette er den perfekte voks til dem der er vild med et pjusket look, vildt strithår eller flotte spikes. Uanset hårtype kan du bruge Fudge Hair Shaper voksen. Med sin bløde konsistens kan du nemt fordele og anvende stylingproduktet.

Det unikke og anderledes ved netop Fudge Hair Shaper Original er duften! Kan du forestille dig en slikbutik propfyldt med karamel i alle afskygninger?! Luft øjnene, løft låget på krukken og snus ind!

Lun på denne hårvoks? Se vlog og læs mere om Fudge Hair Shaper lige her

Fudge Hair Shaper Mint

Holdfaktor 10 ud af 15.

Fudge Hair Shaper Mint er en tro kopi af den original Hair Shaper. Forskellen fra den originale til Mint er, at denne dufter af pebermynte, hvorimod den originale dufter af karamel. Du får altså også her et stylingprodukt med et kraftigt hold der tilfører håret samme glansfulde look. Du har med andre ord samme muligheder for styling af håret, som hvis du brugte den originale.

Voksen er nem at arbejde med og behøves ikke at blive varmet op i håndfladerne før brug – den er lige til at kommet i håret!

Fudge Hair Shaper Mint er en grøn, blød og elastisk voks, der er utrolig nem at anvende. Voksen dufter af pebermynte og kan bruges i alle typer af hår.

Fudge Hair Shaper Light

Holdfaktor 5 ud af 15.

Umiddelbart skulle man tro at Fudge Hair Shaper Lite også blot er en tro kopi af den originale, dette er dog ikke tilfældet. Det er en let formningscreme, der er absolut ideel til at tæmme de små flyvske strithår og holde dem på plads. Produktet er også godt til at forebygge krus i langt hår. Fudge Hair Shaper Lite tilfører håret et let hold, som giver håret struktur, dog uden at stive håret. Formningscremen giver fylde og volumen til håret samtidig med at det samlede look nærmer sig satin.

Fudge Hair Shaper Lite har, ligesom de 2 andre Hair Shaper stylingprodukter, en plejende og styrkende effekt på håret.

Denne hårvoks er ideel til, at give dig kontrol både over page og langt hår. Den milde og lette formningscreme lægger nænsomt de små strithår ned og samler håret. Fudge Hair Shaper Lite kan dog også bruges i kortere hår, hvor man måtte ønske et fleksibelt og let hold.

Ligesom stortset alle de andre Fudge hårprodukter der findes, har Fudge Hair Shaper Lite også en unik og lækker duft. Selve voksen har en lyserød nuance og hvilken duft kan gå bedre til denne kulør end skovbær. Er du vild med ’børneyoghurt’, med farve og smag af frugt, kan Fudge Hair Shaper Lite helt sikkert blive et stort hit for dig – men lad dig ikke friste…!

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck