TEST

august 2019
MTiOToFLS
« mar  
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Look-a-like Cameron Diaz

Hair-blog.dk er din hjælpende hånd så du kan få hår som Cameron Diaz. Cameron Diaz er blandt andet kendt for at være skuespiller i filmene ’Charlies Angels’ og ’I Dine Sko’. Cameron Diaz startede sin karriere som model og begyndte som skuespiller i 1994. Hendes første medvirken i en film var i 1994 i filmen ’The Mask’ med Jim Carrey. Herfra kom der fart på og man ser hende ofte i de kulørte blade.

Cameron Diaz er kendt for sine simple, klassiske og flotte frisurer. Når Cameron Diaz går på den røde løber har hun ofte håret sat op i et pjusket look eller i en hestehale. Håret sidder perfekt hver gang.
Cameron Diaz har ofte håret delt i siden hvor den ene halvdel hænger som pandehår. Men hendes mest kendte frisure er formentligt hendes slikkede hår. Slikket hår er oftest en god løsning til ovale ansigtsformer.

cameron-diaz

Sådan får du blondt hår som Cameron Diaz:
Hvis du har blonde afblegede lokker ligesom Cameron Diaz og tilbringer en masse tid i solen, så vil dit hår formentligt være tørt og have en tendens til at kruse.

– Hårfarver fader hurtigere under høje temperaturer samtidig med at håret tørrer ud. Start derfor altid med at fugte håret med lunkent vand inden du bevæger dig ud i solen. Dette er for at beskytte de afblegede lokker.
– Brug gerne fugtgivende hårprodukter. Det kan blandt andet være en fugtgivende shampoo og balsam som er specielt egnet til farvet hår.
– Hvis dit hår er ekstra tørt er det en god idé at fortynde din shampoo. Shampoo produkter er hårde ved hårstråene, og ved at fortynde shampooen vil hårvasken blive blidere mod håret. Når du fortynder shampooen kan en blanding være 1 del shampoo og 8-10 dele lunkent vand. Ryst blandingen til den er mikset. Hæld sæbevanden i håret, frem for at gnubbe shampooen til skum i håret.
– Brug et godt antikrus serum for at beskytte håret mod at kruse. De fleste antikrus produkter indeholder også et UV filter så håret er beskyttet i solen.
– Når du passer godt på dine afblegede lokker er det bare med at bruge lidt stylingprodukter til at opnå en fræk frisure som Cameron Diaz!

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck