TEST

august 2019
MTiOToFLS
« mar  
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Look-a-like Don Draper

Den populære serie Mad Men er på de flestes læber. Man kan ikke nævne Mad Men uden, at nævne Don Draper. Manden der kan få enhver forretningsmand til, at skælve i bukserne. Ønsker du lidt fornyelse i dit look eller er du blot fan af Don Draper – så får du her et par tips til hvordan du kan efterlignede den populære mands look!

Hårmoden i 1960’erne for herrer bød på en masse shine, bølger og ikke mindst knivskarpe sideskilninger. Det er præcis denne tid, som Mad Men foregår i. Hvis du har lyst, er hårstilen faktisk let af efterligne – og resultatet kan blive rigtigt lækkert og ikke mindst stilet.

Læg ud med, at få en klipning der har volumen på toppen, tætklippede sider samt nul bakkenbarter og skæg. Således har du det perfekte udgangspunkt for dit nye Don Draper look!

Don Draper fra Mad Men

#1 Find en god pomade eller gel, som kan tilføre håret en masse hold og ikke mindst shine. Fordel dit stylingprodukt i fugtigt hår. Brug en kam til, at skabe en skarp sideskilning.
#2 Brug din kam til, at skabe en ’bølge’ i pandehåret. Hold fast på lokkerne med kammen og brug en føntørrer til, at skabe lidt ekstra volumen i din ’bølge’.
#3 Lås din nye Don Draper frisure fast med en god hårspay – med maks hold! Don Draper ville aldrig acceptere, at et eneste hårstår falder udenfor hans frisure – vil du?! ;-)) Ingen tilfældigheder i hans frisure!

Tip 1; Lykkedes det ikke i første omgang skal du blot tilføre EKSTRA pomade/gele i håret og lås fast med EKSTRA meget hårspray.
Tip 2; Lykkedes det fortsat ikke? Du vil opdage, at der skal en del hårprodukter til at få håret til at sidde rigtigt, så et par ekstra hårvaske og en dybdegående shampoo kan være en god idé…

Don Draper look-a-like – sådan – enjoy!

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck