TEST

august 2019
MTiOToFLS
« mar  
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Look-a-like Jessica Simpson

Hair-blog.dk bringer guiden til at få Jessica Simpsons fantastiske hår. Ifølge et amerikansk magasin er Jessica Simpsons hår kåret som det mest eftertragtede kendis hår.

Jessica Simpson er den typiske version af en ’sex kitten’ med et blonde bombshell look! Hvad enten Jessica Simpson har sit hår glat og langt, voluminøst og krøllet udstråler hun et sexet look!

jessica-simpson

– Red det nyvaskede hår med en bredtandet kam for at fjerne sammenfiltrede hårstrå. Føntør herefter håret for at fjerne overskydende fugt i håret.
– Brug en volumengivende spray eller mousse i håret for at tilføre håret volumen. Husk at tilføre produktet fra roden til spidsen for det ekstra pift.
– Sæt håret og bearbejd små sektioner en af gangen og føntør dem. Hold føntørren i en hånd og en styling kam i den anden.
– Placer kammen under den første sektion af hår ved hårrødderne. Hold spændstigheden i håret, uden at rykke for hårdt, og flyt herefter børsten ned mod enderne. Altså fra hårrødderne til spidserne. Samtidig blæses der ned langs håret i takt med at kammen køres igennem håret.
– Føntør håret ved hjælp af en stor rundt børste med en metalkerne. Skab volumen i håret og hold fokus på at løfte håret fra rødderne og op. Føntør håret nedefra og op indtil håret er tørt.
– For at skabe løft i spidserne skal der bruges en rundbørste. Samtidig med at håret føntørres køres rundbørsten i en roterende bevægelse nede ved hårspidserne. Samme metode kan benyttes i hele håret hvis man ønsker et ekstra løft.
– For at beholde volumen og spændstigheden i håret bør man afslutte med en fleksibel hårspray.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck