TEST

april 2019
MTOTFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Look-a-like Keira Knightley

Hair-blog.dk er din hjælpende hånd så du kan få hår som Keira Knightley. Keira Knightley har været medvirkende i Pirates of the Carribean. Vi viser dig hvordan du kan få Keira Knightley’s eventyrlige og frække look!

Keira Knightley formår gang på gang at skifte til frisurer uden at miste selvtilliden! Keira har skiftet frisurer igennem de seneste par år. I ’Bedre end Beckham’ har Keira Knightley en utroligt drenget frisure. I Pirates of the Carribean spiller Keira Knightley den unge Elizabeth Swann, med lange, flagrende og livlige lokker.

kiera-knightley

Sådan får du Keira Knightley’s smarte korte look:
– Imens håret stadigvæk er fugtigt skal det sprayes let med en strukturgivende hårspray. Herefter klemmes håret i hænderne så det trækker sig sammen.
– Sæt en softstyler på føntørren og føntør håret nedefra op. Hold føntørren så varmen blæses nedefra og op i håret. Fortsæt med at klemme håret i hænderne samtidig med at håret føntørres for at opnå et frækt kort look.
– Når håret er 90 % tørt, ret dig op og lav en skilning i håret hvor du nu ønsker det.
– Føntør håret færdigt og tilfør eventuelt lidt hold til lokkerne med en letvægts hårspray, for at holde på det klemte hår du lavede med hænderne.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

2 responses

  1. Camilla

    Jeg elsker Keira Knightley’s hår, det ser rigtigt godt ud! Jeg må prøve guiden når jeg skal ud næste gang og indtil da vil jeg da læse lidt rundt herinde.

    Camilla

  2. […] smart, frækt og smukt hår er ikke kun for stjerner som Angelina Jolie og Keira Knightley! Du får her 6 hemmeligheder som sikrer dig stjernernes hår! Hemmelighed #1: Brug ikke shampoo […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *