TEST

september 2019
MTiOToFLS
« mar  
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Look-a-like Lindsay Lohan

Hair-blog.dk er din hjælpende hånd så du kan få hår som Lindsay Lohan. Vi viser dig hvordan du kopierer Lindsays frisurer. Lindsay Lohan har skiftet hårfarve og frisurer i et væk så vi er ikke engang sikre på hvilken der er hendes rigtige! Lindsay gik fra en nydelig naturlig rød farve til platin blond, til mørk brunette, til flamme rød, til kobber red og tilbage til blond… mon ikke det fortsætter?

Lindsay Lohan har formentligt de bedste stylister som nemt kan håndtere hendes kamæleon skift. Men hvis du ønsker et drastisk farveskift giver vi dig her nogle tips til hvordan du bevarer håret undervejs.

lindsay-lohan

Fra brun til blonde:
Hvis du ønsker at farve dit hår mere end 3 toner under din naturlige farve bliver du nødt til at bruge afblegning. Afblegning af håret sker ved at hydrogen peroxider fjerner nogle af de mest naturlige pigmenter i håret. Dette er første skridt, næste skridt er toning.
Afblegning er permanent og ødelægger håret. Når man vælger at afblege håret er det en god idé at få hårrødderne afbleget hver 6-8 uge for at bibeholde den lyse afblegede farve og undgå at udgroningerne bliver tydelige. Husk kun at afblege rødderne, hvis du afbleger det allerede afblegede hår vil det blive ødelagt og tørre ud. Hvis du skulle ønske at få håret afbleget kan det godt betale sig at bruge en dybdegående balsam en gang om ugen til at reducere skaderne som afblegningen af håret medfører.

Fra blond til brun:
Hvis du har blondt hår og ønsker det mørkere skal du måske vælge en rødlig brun farve. Den røde tone skal ses som en fyldfarve. Hvis håret farves aske brun vil det formentligt blive gråligt og fladt. Den røde tone vil give håret en flot dybde.
Hvis du startede med lysere blond farve som hårfarve og ikke vedligeholder udgroningen vil håret begynde at se tyndt ud på toppen. Det kan derfor godt betale sig at farve udgroningerne hver 4-6 uge.
Brun hårfarve har det med at blive mat og forsvinde med tiden. Invester derfor i en lækker serie af hårprodukter beregnet til farvet hår for at holde den brune farve i længere tid.
Hvis du ikke er sikker på om det at være brunette er noget for dig kan du altid starte stille med lidt lysebrune striber.

Fra brun til rød:
Når man fjerner det naturlige pigment i mørkt hår går man igennem flere toner på én gang. Fra sort til brun, til rød, til orange, til gul til hvid. Så hvis du ønsker at gå direkte til rød fra en naturlig brun farve vil du blive nødt til at afblege håret. Brug gerne et mindre stærkt afblegningsmiddel.
Måske ønsker du at lysne dine røde toner med en rød håret rens eller hårfarve. Hvis du ønsker at gå til en pulserende rød bliver du nødt til at afblege håret og derefter bruge hårfarve til toppen.
Rød farve har det med at fade ret hurtigt, så vær sikker på at du bruger produkter specielt egnet til farvet hår.

Fra rød til blond:
Du bliver nødt til at afblege dit hår lyst. Hvis du ønsker at blive platin blond skal du bruge en toner til at fjerne den røde farve.

Fra blond til rød:
Hvis dit hår er blond og du ønsker en pulserende rød, så er du heldig. Du har allerede det lyse hår og det er derfor nemmere at gå til en lys rød farve. Du bliver dog nødt til at vedligeholde udgroningerne og selve farven jævnligt da den hurtigt fader. Rød hårfarve i blondt hår vil fade til en pink hårfarve. Kobberrød vil fade til en pastel orange farve.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

3 responses

 1. Linda

  God guide!
  Jeg er dog lidt i tvivl om det vil fungere i mit hår, men mon ikke – giver det et forsøg senere!

 2. Kitty

  JEG ELSKER HENDE, og hendes udseende!!!! Super guide, jeg var specielt vild med hendes brune hår da hun havde det…
  Det er en meget kort guide til skift af hårfarve, men gå altid til en frisør hvis der skal laves drastiske ændringer og lad vær med at forsøg selv. Hvis du først har farvet håret forkert, er det ikke smart at få det farvet på ny før der er gået lidt til og håret har haft muligt for at restituere sig.

 3. Victoria

  Pas især på med overgangen fra rød til lys(hvis det går galt,så stop med,at leg videre!dit hår ødelægges bare..og du ender med i værste fald det hele blir candyfloss-klister,og falder ad..)
  så er frisør bedre..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck