TEST

oktober 2019
MTiOToFLS
« mar  
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Mix din egen voks der holder i regnvejr

Voks der holder i regnvejr

Der findes ikke noget værre end hårvoks der skylles ud af håret når regnen står ned. Der findes mange tips og tricks til, at holde på hårvoksen i håret – men her får du det ultimative tip!

Den danske sommer anno 2011 har mildest talt været elendig. Regnen har stået ned stort set hver dag og vi har tilmed slået rekord for antal millimeter regn i mange år. Men til trods for det utroligt varierende og til tider triste sommervejr i Danmark, skal håret selvfølgelig stadigvæk ’fungere’.

Jeg har afprøvet en del forskellige muligheder i håb om, at de hver især har kunnet give mig muligheden for, at beholde hårvoksen i håret. Jeg har afprøvet hårspray i håb om, at lakken vil forsegle håret – men uden held. Jeg har afprøvet diverse gele varianter alene og i sammenblanding med en traditionel voks, men lige så uden held. Jeg synes virkelig, at jeg har forsøgt en del forskellige metoder, men uden rigtigt at få succes.

Bland din favorit voks med ID Hair Dusty Bronze

Så jeg holder mig til metoden der virker! Brug en clay voks ligesom ID Hair Dusty Bronze og miks den med din almindelige voks. En kombination af ID Hair Dusty Bronze og din egen voks sikrer, at frisuren forbliver ’intakt’ og ikke forsvinder i regnvejret.

Fælles for samtlige af ID voks varianterne er, at de er vandbaseret. Grunden til at ID Hair Dusty Bronze ‘binder’ til hårstråene, men samtidig går under betegnelsen vandbaseret er, at den kræver vand og sæbe at vaske ud igen. Derfor kan du lave tricket med, at mikse ID Hair Dusty Bronze med din egen favorit voks – og dermed bevare effekten fra denne i håret selv når det regner eller du sveder.

Frisk på flere voks-opskrifter? Se flere bland-voks-opskrifter lige her.

Effekten ved, at mikse din egen favorit voks med f.eks. ID Hair Dusty Bronze vil selvfølgelig ændre sig. Du kan derfor prøve dig frem og der er mange variabler, som du kan forsøge dig med. Ikke mindst blandingsforholdet, som kan afgøre styrke, effekt, shine og alt det andet man elsker sin egen favorit voks for. Men prøv dig frem og miks med ID Hair Dusty Bronze hver gang vejrudsigten melder regn, byer eller for den sags skyld skybrud…!

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck