TEST

september 2019
MTiOToFLS
« mar  
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Ole Henriksen Hudpleje

Ole Henriksen hudpleje

Ole Henriksen kender vi alle. Den evige humørbombe, som formår og sprede livsglæde til enhver der måtte krydse hans vej. Ole Henriksen er en personlighed og kendis, som de fleste ikke vil være bleg for, at sige de helt vild med. Endelig en kendis, som har noget mellem ørene, samtidig med, at han formår at promovere sig selv i alle verdens medier.

Ole Henriksen. Moderne, og tilmed dansk, skønhedsguru

Den danske skønhedsguru Ole Henriksen står bag en række af verdens mest luksuriøse skønhedsprodukter. Alle som går bare lidt op i hudpleje og deres udseende kender Ole Henriksen. Hans plejeprodukter ligger i den dyre ende, men til gengæld er de utroligt drøje. Det er dermed meget små mængder man skal anvende pr. gang. Så til trods for, at man hurtigt kommer af med et par hundrede kroner for en lækker creme fra Ole Henriksen, vil den formentligt holde ligeså lang tid – som den ’normale’ du plejer og anvende.

Kigger du online kan du købe Ole Henriksen produkter til langt under butiksprisen. Ole Henriksen er født og opvokset i Danmark, men udvandrede til Hollywood i 70’erne, hvor han grundlagde sin første skønhedssalon. Ole Henriksens skønhedssalon fik hurtigt en fast kundekreds og var ofte velbesøgt af filmstjerner og modeller fra hele verdenen.

Køb Ole Henriksen online her >>

Ole Henriksen. Cremekongens start i 90’erne og til nu

I starten af 1990’erne lancerede Ole Henriksen sin egen serie af luksuriøse skønhedsprodukter. Hudplejeprodukterne fra Ole Henriksen har siden sin lancering opnået stor international anerkendelse og vundet et hav af priser for sine fantastiske egenskaber. Ole Henriksen skønhedsprodukterne er et must-have for enhver der elsker sit udseende og kun ønsker de bedste skønhedsprodukter.

Udgangspunktet for samtlige af Ole Henriksens skønhedsprodukter er naturlige ekstrakter. Ofte er disse eksotiske ingredienser skånsomt udvundet for og bibeholde sine gavnlige effekter. Der er ingen tvivl om, at Ole Henriksen har lagt stilen for en lang række af de brands vi har set opblomstre indenfor de sidste par år.

Skal det være billigt? Læs her hvor du finder billig Ole Henriksen online

Det er muligt og finde skønhedsprodukt fra Ole Henriksen uanset hudtype, eventuelt hudproblem eller lignende. Ole Henriksen har tænkt på alle!

  • Trut (gul label): udglatter rynker i huden.
  • African Red Tea/ ART (Pink label): Modvirker ældning/forhindrer at rynker dannes.
  • Balancing (Lilla label): Velegnet til tør/sensitiv hud.
  • Blemish Attack (Rød label): Velegnet til fedtet/akneplaget hud.
  • Normal (Orange label): Til normal hud.

Desuden findes der scrubs fra Ole Henriksen med henholdsvis blå, lilla og grønne labels, der er velegnet til alle hudtyper.

Ole Henriksen favoritter

Ole Henriksen On The Go Cleanser: En utroligt lækker rensegel, som får huden til at kvikkes op efter et varmt bad om morgenen. Den udtørrer ikke huden. Den er god til normal og en lettere fedtet hud.

Ole Henriksen Lavender Body Oil: Dette er en allround olie til alle hudtyper, som blødgør og reparerer huden. Jeg kan varmt anbefale den hvis man har været hård ved huden og har brug for et produkt, som ’dræber’ bakterierne på huden.

Ole Henriksen Pick Me Up Face Tonic: Favoritten! Denne tonic vil de fleste ikke kunne leve uden. Til dig, som gennem tiden afprøvet mange forskellige renseprodukter og tonics, men endnu ikke fundet den ‘rigtige’. Den minimerer ens porer i huden og tilfører en lækker og naturlig glød.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck