TEST

oktober 2019
MTiOToFLS
« mar  
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Osmo Essence Clay Wax anmeldelse

Produktnavn: Osmo Essence Clay Wax
Produktkategori: Clay wax med et mat look.
Beskrivelse fra producenten: ”Natural Expression with matte finish texturising control, giving the ultimate out of bed look. Directions: Apply to dried hair and finish to style.”
Hold faktor: 4 ud af 6
Bedst til: Kortere frisurer
Indhold: Petrolatum, Kaolin, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Cera Alba (Beeswax), Paraffinum (Mineral Oil), Parfum (fragrance), MethylParaben, Phenoxyethanol, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben.
osmo-essence-clay-waxVurdering:
Osmo Essence Clay Wax er en lækker voks som kommer i en smart blikcylinder. Osmo Essence Clay Wax er en klassisk clay voks som udstråler kvalitet og kvalitet. Voksen tilfører håret et godt og stærkt hold. Foruden et fantastisk hold tilfører Osmo Essence Clay Wax produktet håret et modellerbart touch, så det kan restyles igennem hele dagen.
Osmo Essence Clay Wax voksen tilfører håret et mat og råt look, med et twist af shine. Denne clay wax får håret til at fremstå friskt og naturligt – dog med et mat og spiky look!
Kan man lide duften som Clay Wax produkterne nu engang har er Osmo Essence Clay Wax produktet i den gode ende og dufter helt bestemt lækkert!
Voksen er specielt god til at skabe strithår i kortere til mellemlangt hår. Dog er det vigtigt at man ikke tilfører for meget voks i håret, da håret vil blive for tungt og derfor kan klaske sammen.
Produktet er nemt at bruge og påføre i håret – og mindst ligeså nemt at få ud af håret igen. Voksen skal opvarmes godt i hænderne inden den tilføres håret for at opnå den bedste effekt!

Hvis man skal sammenligne Osmo Essence Clay Wax produktet med andre clay wax produkter på markedet kunne det være Sebastian Xtah Crude Clay. Clay Wax produkter fra Osmo Essence når ikke Crude Clay produktet til sokkeholderne, men er absolut et værdigt alternativ.

Konklusion:
Osmo Essence Clay Wax voksen er et fantastisk produkt som enhver med en kortere frisure burde forsøge sig med!

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck