TEST

juli 2019
MTiOToFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Reparer tørre lokker

Vinterkulden er over os og den kan være utroligt hård mod ens hår, men du er ikke alene med problemet. Det er faktisk en del, som går rundt med ekstremt tørt hår i de kolde vintermåneder. Læs her hos Hair-Blog.dk hvordan du kan reparere de tørre og triste lokker.

Skær ned på ‘gode ting’

Tørre lokker kan ofte komme fordi, at man måske gør lidt for meget af de ‘gode ting’. Prøv derfor, at vaske håret lidt sjældnere, undgå føntørren i hverdagen og brug lidt færre hårprodukter. Får du lokkerne farvet eller permanentet vil det også være en årsag til, at hårstråene kan udtørre. Kort sagt; skær ned på de daglige ‘forkælelser’ af håret.

Tilfør håret fugt

Nogen mennesker producerer simpelthen bare ikke nok naturlig olie i hovedbunden og andre fjerner den ved, at vaske håret. Det kan være mangel på denne, som giver dig de tørre lokker. Forkæl håret med en fugtgivende hårkur, eller put olivenolie håret, og lad olien trænge ind i et par timer. Når olien skal ud af håret igen bør du tilføre shampooen i håret før du kommer vand i.

Hold en pause med dine stylingtools

Ta’ gerne en pause med dine stylingtools. Nyd dit naturlige look og drop dit glattejern, føntørrer, krøllejern osv. – blot for en periode. Kan du absolut ikke undvære dine stylingtools – så brug et varmebeskyttende hårprodukt inden du styler lokkerne – eller sæt temperaturen ned.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck