TEST

oktober 2019
MTiOToFLS
« mar  
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Sådan får du langt og fyldigt hår

Hår

Er du ved at være træt af, at dit hår aldrig bliver længere og er det kedeligt og tyndt? Så er der hjælp at hente. Nedenfor kan du læse om, hvad du kan gøre for at få langt og fyldigt hår.

Undgå at vaske dit hår hver dag

Det er ikke sundt for håret at blive vasket hver dag. Du skal derfor prøve kun at vaske dit hår hver 2. eller 3. dag. Hvis håret bliver vasket hver dag bliver det hurtigere fedtet, men hvis du vænner håret til kun at blive vasket ca. 3 gange i ugen, så vil du opleve, at det ikke bliver fedtet før på 2. eller 3. dagen efter det er blevet vasket.

Besøg frisøren regelmæssigt

Et langt og fyldigt hår kommer ikke bare ved at lade det gro. Det er vigtigt at du regelmæssigt bliver klippet, så du kan få klippet de spaltede spidser af. Når disse spidser er klippet af styrkes hårsækkene, hvilket er med til at håret vokser. Det er en god ide, hvis du bliver klippet hver 2. eller 3. måned, så du undgår de spaltede spidser vokser sig for lange.

Børst ikke håret hver dag

Det er ikke godt for dit hår, at børste det hver dag. Det slider meget på håret, hvis det bliver redt og især hvis det er med en børste der ikke er skånsom ved håret. Så hvis du vil være god ved dit hår, så lad vær med at børste det hver dag. Lad det blot lufttørre og lad det være naturligt når du kommer ud af badet.

Brug de rigtige produkter til håret

Til et langt og fyldigt hår skal der også bruges de rigtige produkter. Find en shampoo og en balsam som passer til din hårtype. Dette kan du gøre i en af de mange webshops med hårprodukter, som har et stort udvalg af produkter til håret.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck