TEST

august 2019
MTiOToFLS
« mar  
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Sådan holder frisuren længere

Har du brugt lang tid på, at style håret i en lækker frisure – er der intet værre end hvis frisuren falder sammen og hele dit look falder til jorden. Nedenfor får du 3 gratis tips til hvordan du kan sikre dig, at frisuren holder lidt længere…

Når du glatter håret

Start altid med, at tilsætte et varmesbeskyttende produkt inden du udsætter lokkerne for dit glattejern. Glat håret godt i gennem og slut af med, at tilføre en olie eller serum i længderne. Du undgår dermed, at håret suger fugten fra luften og i sidste ende modvirker dette kruset hår. Skal du sove med glattet hår fordi, at du måske ikke har så meget tiden næste morgen? Så pak lokkerne ind i et silketørklæde og undgå dermed, at håret er filtret når du vågner.

Når du krøller håret

Et godt udgangspunkt for de perfekte krøller er en god mousse til krøller eller en klassisk krøllecreme. Ofte skal denne type hårprodukter til krøller tilsættes i et fugtigt hår. Krøl håret, og slut af med, at blæse det i gennem med kold luft fra føntørren. Brug laveste blæse-indstilling! Kold luft låser håret og de hodler dermed lidt længere. Et andet godt tip til, at sikre sig holdbare krøller i håret, vil være, at spraye dem med en stivende hårspray.

Når du ønsker et naturlig look

Ønsker du, at bevare dig naturlige look? Så brug en dybdegående balsam et par gange om ugen. Hele tricket med, at kunne bevare et naturlig look i håret – ligger i, at man holder fingrene fra det. Kører du fingrene gennem håret ofte vil den naturlige produktion af fedt og sved fra håndfladerne aflejres i hårstråene og dermed tynge lokkerne. Du vil herefter stå med et sammenklasket og fedtet hår… Ønsker du lidt volumen – og skal håret fortsat se naturligt ud? Så spray lidt tørshampoo ved hårrødderne og skab lidt volumen med finderspidserne.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck