TEST

juli 2019
MTiOToFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Sådan får du håret til at se mere fyldigt ud

Fint og tyndt hår kan ofte se kedeligt og fladt ud, men du behøver ikke gå til stylist eller selv være uddannet for at kunne skabe fylde i håret.
tyndt-fint-har-volumen
Der findes mange hårprodukter og tips som kan hjælpe dig med at skabe volumen og fylde i håret. Jeg giver dig nedenfor et par tips til hvordan du nemt og hurtigt kan skabe volumen i fint og tyndt hår.

Du skal bruge:
En opbyggende shampoo og balsam
Et antikrus serum
Føntørrer
Volumengivende gele, mousse eller hårspray
En dybdegående balsam

#1: Når du vælger hårprodukterne som skal hjælpe med at skabe volumen i håret skal du kigge efter følgende ingredienser. Protein (keratin og collagen), silikone polymers eller polymeric quaternium compunds. Polymeric quaternium compunds betyder oversat til dansk polymeriseret Quaternium forbindelser. Disse er med til at skabe fylde og volumen i håret. Hårstråene vil fremstå kraftigere og mere dermed fylde mere i håret.

#2: Start med at vask håret med en opbyggende shampoo og derefter balsam. Husk at det skal være en let balsam og ikke en tyk og cremet en. Hvis balsammen er for tyk vil den tynge håret og det vil næsten være umuligt at skabe volumen i fint og tyndt hår med det udgangspunkt.

#3: Der findes mange forskellige volumengivende hårprodukter på markedet. Man kan bl.a. finde volumengivende mousse, volumengivende gele og volumengivende hårspray. Bemærk at hvis du vælger en hårspray skal den være aerosol, altså ikke med pumpe.

#4: Volumengivende hårspray. Kast håret forover og tilfør hårsprayen ved hårrødderne, eftersom det er her der skal skabes volumen i fint og tyndt hår.

#4: Volumengivende gelé og volumengivende mousse. Klem lidt stylingprodukt ud i håndfladerne og gnub fladerne mod hinanden indtil stylingproduktet er godt fordelt i håndfladerne.

#5: Kør fingrene igennem håret og gnub produktet godt ind hårrødderne. Bemærk at produktet skal løfte ved rødderne og derfor ikke tilføres i spidserne. Jo længere ude på hårstråene produktet tilføres jo tungere vil håret blive.

#6: Løft håret med fingerspidserne og klem håret sammen i håndfladerne.

#7: Lad håret lufttørre eller føntør håret med en softstyler. For at skabe et ekstra løft i håret kan det anbefales at kaste håret fremover og føntørre ind på hårrødderne.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck