TEST

juli 2019
MTiOToFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Sådan laver du krøller med en softstyler?

En softstyler er et rundt stykke plastik med ’pigge’ på og er ofte medfølgende når man køber en føntørrer. Kært barn har mange navne. En softstyler kaldes også en diffuser. Vidste du at du med en softstyler kan skabe volumen i håret samt flotte krøller?

En softstyler er et fantastisk stykke værktøj til at fremprovokere fald, volumen og flotte bløde krøller i håret. Vi giver dig her guiden til hvordan du kan skabe flotte bløde krøller.

Fremgangsmåden er simpel, hvis du ønsker flotte krøller:
#1: Start med at vaske håret og tør det herefter godt med håndklædet.
#2: Red håret igennem med en bredgaflet kam for at undgå uønsket flyvsk og filtret hår.
#3: Fordel nu produktet som tilfører håret krøl. Der findes mange forskellige typer hårprodukter som kan hjælpe en med at skabe krøller i håret. Der findes både skum, creme og gele produkter som kan dette.
#4: Kast håret frem foran dig og lad det hænge lodret ned. Monter softstyleren på din føntørrer og få den til at blæse op i håret. Læg håret forsigtigt på den monterede softstyler og sørg for at løfte softstyleren helt op til hårrødderne. Lad softstyleren have sin virkning i 10-15 sekunder inden du gentager samme proces i den næste del af håret.
#5: Ret dig op og føntør, ved hjælp af softstyleren, håret tørt. Gentag indtil længder og spidser er tørre. Slut eventuelt af med et styling produkt som samler spidserne og giver dig flotte bløde slangekrøller. Hvis du ønsker glans eller ekstra hold i krøller kan du bruge en hårspray til dette.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

1 response

  1. Casper

    Jeg har ekstra langt hår og det krøller helt af sig selv. Jeg har nu mere problemer med at få rettet det ud… Så jeg bruger istedet føn-næbbet, og bruger det til at glatte håret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck