TEST

august 2019
MTiOToFLS
« mar  
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Sådan tilfører du håret fylde med en softstyler!

Volumen i håret

En softstyler kan bruges til mange ting, blandt andet til at tilføre håret volumen og fylde. Hvis du samtidig slutter af med en volumengivende hårspray vil denne guide gøre underværker for dit hår. De fleste med tyndt og fint hår kan ofte kan problemer med kun at bære hårspray produkterne da de er for tunge for håret. Så i løbet af dagen vil håret falde sammen. Hvis du laver en kombination med føntørring af håret med en softstyler og et finish produkt som giver fylde vil du opnå et flot resultat.

hair-volume

Fremgangsmåden til at skabe fylde med en softstyler er simpel:
#1: Det er ikke nødvendigt at håret vaskes inden det føntørres med softstyleren, men det kan være en god idé. Ikke blot for den rene fornemmelse man har efter en hårvask, men også for at pleje håret med en lækker balsam. Hvis du sørger for at bruge en balsam som tilfører håret fugt vil dette være ideelt.
#2: Kast håret fremover og placer softstyleren fladt mod hovedet. Bevæg herefter forsigtigt føntørren rundt i håret imens den blæser på lav styrke.
#3: Du kan med fordel løfte op i håret med softstyleren så det får et ekstra løft. Foruden håret bliver tørt tilfører du også håret volumen.
#4: Når håret er tørt og du har tilført håret volumen kan du give håret et ekstra løft ved at tilføre lidt hårspray. Løft op i håret med fingrene, uden at trække i det, og spray den volumengivende hårspray ind ved hårrødderne. Husk at hårspray produktet er ’tungt’ for håret så det skal ikke tilføres i længderne, men kun ved hårrødderne.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck