TEST

juli 2019
MTiOToFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Schwarzkopf OSIS+ Glamination

Schwarzkopf Professional er nu ude med OSiS+ Glamination, som er den første første feminine stylingserie med flydende mineraler. Produkterne giver fantastiske glanseffekter, og stærke stylingegenskaber, der bevarer bevægelsen i håret.

Produkterne har en let konsistens med lysreflekterende mineraler, som giver et vægtløst og fleksibelt hold med fantastisk glanseffekt.

De fleste stylingserier fokuserer oftest på form og stærkt hold. Mange kunder med langt hår efterspørger imidlertid stylingtilbehør med egenskaber som naturlig glans, fleksibelt hold og stylingegenskaber, der skaber en naturlig følelse i håret.

Styling trend:

  • Den nye trend bevæger sig væk fra “perfektion”. Den er underspillet, autentisk og naturlig.
  • Det ufærdige look. Fantastisk hår uden at virke.
  • Halvlangt til langt hår, med et let rodet og pjusket look, men stadig elegant.

Schwarzkopf OSIS+ Glamination

OSiS+ Glamination hårprodukter

Prime Prep Spray
Påføres i fugtigt hår. De flydende mineraler, skaber et anti-statisk grundlag med fylde og glans. Beskyttende mod slitage ved gennemredning, føn, varme og UV. Forbereder håret til efterfølgende stylingprodukter. Kan anvendes som klippelotion.

Plumping Shine Mousse
Let skum med mineraler, der giver fylde, let hold og fantastisk glans uden at håret føles sprødt eller tungt. Beskytter mod UV stråler.

Smooth Polish Elixir
Bruges før føn. Den anti-frizz udglattende elixir smelter i hånden til en fløjlsblød serum, der giver blødhed og fantastisk glans uden at tynge. Påføres i tørt hår for et glat og blankt look med ekstra beskyttelse og kontrol til spidserne.

Light Glossy Holdspray
Denne fleksible hårspray med flydende mineraler, skaber et glansfuldt finish med en naturlig følelse og hold. Kan også bruges som texturizing spray og er let at rede ud.

Strong Glossy Holdspray
Denne holdspray giver et stærkt hold uden at fedte samt en fantastisk shine effekt og stærk tør fiksering.

OSIS+ Glamination hårprodukter

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck